Oktatóterem avató

droszler | 2002. november 20 22:08:24 | körmendi hírek |
Segítenek a felnőttoktatásban is


A Kölcsey Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben ünnepélyesen felavatták az iskola új informatikai oktatótermét.
Mészáros Árpád igazgató elmondta, hogy a Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Kormánybizotssága által kiírt pályázaton nyert gépek kerültek itt elhelyezésre, melyhez az önkormányzat támogatásával további 6 új gépet sikerült vásárolni. A gépek hálózatba kötve működnek. A SuliNetes kapcsolatnak köszönhetően a gyerekek internettel kapcsolatos ismereteiket is gyarapíthatják. A pályázatban meghirdetett felnőttképzési feladatok végrehajtását is megkezdték. Több csoportban jelenleg pedagógusok képzése folyik, de rövidesen szülők számára is lehetővé teszi az iskola az alapfokú számítástechnikai és az internettel kapcsolatos ismeretek elsajátítását.
Megköszönte mindazoknak a munkáját, akik lehetővé tették, segítették, hogy e korszerű, a kor követelményeinek megfelelő oktatóteremben megkezdődhetett a tanítás.
Bebes István polgármester elismerését fejezte ki az elvégzett munkért és elmondta, hogy az önkormányzat lehetőségeihez mérten továbbra is támogatni fogja az ilyen típusú eszközfejlesztéseket.

Kattintson a képere !


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.