Már árulják a jövő évi szabadtéri játékokra a jegyeket

droszler | 2005. december 16 10:44:27 | kultúra |
A Szegedi Kortárs Balett Új világ címû produkciójával nyit július 7-én a 75 éves Szegedi Szabadtéri Játékok. Az elõadásra szóló jegyeket bérletkonstrukcióban 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni december elsejétõl két párosításban.

Hatalmas az érdeklõdés a Játékok jövõ évi programja iránt. A Szegedi Kortárs Balett Új világ címû produkciójával nyit július 7-én a 75 éves Szegedi Szabadtéri Játékok. A nagyszabású táncshow középpontjában a tûz és a víz, a pusztítás és újjászületés ellentétpárja áll. Az elõadásra szóló jegyeket bérletkonstrukcióban 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni december elsejétõl az alábbi párosításban:
Új világ július 7. - Csárdáskirálynõ július 15.
Új világ július 8. – Rudolf - Az utolsó csók augusztus 5.
A Rómeó és Júlia hatalmas sikere után a 2006-os Játékok fõ produkciója várhatóan a nemzetközi koprodukcióban készülõ Rudolf – Az utolsó csók címû musical lesz. Frank Wildhorn és Jack Murphy, a Jekyll és Hyde szerzõinek legújabb darabja, a Rudolf – az utolsó csók szabadtéri világpremierjére kerül sor 2006. július 28-án.
A 2005-ös évad legnagyobb érdeklõdéssel övezett produkciója az Alföldi Róbert rendezésében bemutatott Csárdáskirálynõ volt. A népszerû sztárokat felvonultató operett három alkalommal újra látható lesz Szegeden.
A jövõ évad mûsorán szerepel a magyar dixieland seregszemléje, a Dómdixie Gála, valamint az ingyenes Ajándék Koncert is.
Idén új helyszínnel bõvült a fesztivál: az Újszegedi Szabadtéri Színpadon jövõre is látható lesz a nagy sikerrel játszott János vitéz.
A Játékok vezetése a 75. évforduló alkalmából hagyományt teremt: a leghíresebb magyar opera, a Bánk bán, a 2006. augusztus 18-i bemutatót követõen minden évben látható lesz a fesztivál mûsorán.

További információk

Forrás: www.szegediszabadteri.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.