Elfogadták volna

droszler | 2005. december 21 10:01:42 | kosárlabda |
Körmend (fp) - Kilenc mérkõzés: öt gyõzelem, négy vereség, hetedik hely. Ez számokban a Marc-Körmend A-csoportos kosárlabdacsapatának idei õsze.


A legtöbb együtteshez hasonlóan a Rába-partiak sem állnak le teljesen az ünnepek alatt, a hazai játékosoknak karácsony és szilveszter között napi egy edzést vezényel Sabáli Balázs vezetõedzõ. A lengyel Lopatkát január 2-ára, az amerikai Archie-t egy nappal késõbbre várják vissza. A 2006-os esztendõ elsõ tétmeccsét január 7-én, szombaton 18 órától hazai pályán a Nyíregyházával játsszák a piros-feketék - ez lesz a Magyar Kupa nyolcaddöntõ elsõ felvonása.

A Marc-Körmend szakvezetõjét arra kértük, értékelje csapata eddigi kilenc mérkõzését. - Az 5-4-es pozitív mérleget a szezon elõtt bármelyikünk elfogadta volna. Az utolsó két vereség azonban fájó, mert Pécsett és az Albacomp ellen is nyerési esélyt szalasztottunk el. Fontos ugyanakkor, hogy minden találkozón volt tartása a csapatnak, a Debrecen ellen például húszpontos hátrányból is sikerült elfogadható mértékûvé tenni a vereséget. Két bravúrgyõzelmet is arattunk, a Paks és a Kecskemét ellen, ez dicséretes. A jövõben az kell, hogy a két légiósunk mellé ne egy, hanem legalább két magyar játékos is felnõjön, mert így van igazi esélyünk gyõzni. A védekezésünk nagyjából mûködött, de vannak még hibák a csapatjátékunkban. Ilyen a belsõ-külsõ egyensúlyok megtalálása. Több gyors indulásra lenne szükség, és a dobóformánk is meglehetõsen ingadozó volt. Ezeket feltétlenül korrigálnunk kell - vont mérleget Sabáli Balázs.

21.12.2005

www.vasnepe.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.