Sikeres év volt az idei

droszler | 2002. december 17 19:31:55 | körmendi hírek |
Modellek és makettek kiállítása

Kiállítás nyílt december 9-én a Somogyi Béla Általános Iskolában a Városi Modellező Klub és a Modell- és Makettépítő Klub alkotásaiból. A december 20-áig 9 és 17 óra között megtekinthető kiállítást Szabó Ferenc alpolgármester nyitotta meg, aki elmondta, hogy gyermekként ő is szívesen készített modelleket. Hasznosnak tartja, ha egy fiatal ezzel foglalkozik szabad idejében, mert ezt otthon is lehet művelni.
Az idei év sikeresnek mondható a klubok számára, hiszen kiállításokon, versenyeken szerepeltek. A Modell- és Makettépítő Klub tagjai közül négyen szerepeltek a mosonmagyaróvári nemzetközi kiállításon, ahol Auer Miklós különdíjat nyert Ferrari GTO speciális metszetes makettjével. Kiállító résztvevői a budapesti Közlekedési Múzeum repüléstörténeti kiállításának is.
A Városi Modellező Klub a Somogyi Béla Általános Iskola szakköreként működik, a diákok munkáit érdemes megcsodálni. Körmendi kiállítók mellett viszáki, vasaljai, egyházasrádóciak is szerepelnek.
A repülők, harcjárművek, autók modelljeit és makettjeit, valamint diorámák bemutató rendezvény lapunk megjelenése napján megtekinthető.

Csihar Tamás
Rábavidék


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.