Kék Sünik sikersorozata

droszler | 2006. április 08 20:03:50 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Három tornán is nyertek

Sikeresen szerepelt a Kék Sünik ULC, nemrég három megmérettetésrõl is elsõ helyezéssel tértek haza.
Február végén az ausztriai Ilzben megrendezett Nemzetközi Teremlabdarúgó Tornán veretlenül lettek elsõk a Kék Sünik ULC 5-6. osztályos korcsoportú focistái. A csapatban Makai István, Szakály Dávid, Gampel Martin, Horváth Zsolt, Horváth Dávid, Varga Gergõ, Hegedûs Martin, Nagy Máté, Berta Péter és Kis-Nemes Máté játszott, valamennyien a Kölcsey Utcai Általános Iskola és alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény tanulói. (Felvételünkön õk láthatók.)
A sikersorozat még februárban Vasváron folytatódott, ahol a Kardos László Általános Iskola tornatermében megrendezett labdarúgó tornán hat csapat küzdött az Eletronic Hungary Kupa megnyeréséért. Akár az elmúlt évben, a gyõzelmet most is a Kék Sünik szerezték meg az 1997-es korosztályban a ZTE FC, a körmendi Somogyi, a Vasvár, Ják és Celldömölk elõtt. A kupa gólkirálya a gyõztes csapatból Sály Péter lett. A díjat Rózsa Miklós, a Vasvári VSE nemrég megválasztott elnöke adta át. A csapat tagjai: Sály Péter, Tóth Benjámin, Németh Ákos, Tóth Dávid, Farkas Ádám, Makai Alex, Murai Gábor, Háder Adrián, Tutkovics Máté, Gaál Dávid, Szõke Attila (õ a Somogyi Béla Általános Iskola diákja, a többiek mind kölcseysek).
Körmend Város Labdarúgó Tornáján márciusban veretlenül, magabiztos játékkal szerezte meg az elsõ helyet a 7-8. osztályos kölcseys csapat. A mérkõzéseken Szakály Dávid, Szakály Attila, Nagy Patrik, Mihályfi Róbert, Makai István, Gampel Martin, Kárnics Franciska, Horváth Dávid, Sipos Bálint, Bödõ Richárd és Pránder József lépett pályára.
A sikerek kovácsa a Kék Sünik edzõje, Kutasi Tibor.

CsT


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.