Fidesz: keserű öröm

droszler | 2006. április 24 09:30:16 | Választás 2006 |
Szombathely (ki) - Dr. Hende Csaba ugyan mandátumot szerzett vasárnap, a hangulat nem volt éppen rózsás azon a szórakozóhelyen, ahol a Fidesz szimpatizánsai várták az eredményeket. Szép számmal gyûltek a Fidesz szombathelyi szimpatizánsai az egyik szórakozóhelyen vasárnap este fél nyolc után. A jelöltek negyed kilenc után érkeztek meg, és ezzel egy idõben láttak napvilágot az elsõ választási adatok is. Dr. Hende Csaba, a vasi 2-es választókerület fideszes képviselõjelöltje fél kilenc után arról beszélt, hogy a választási részvétel a várakozások- nak megfelelõen alalkult. Dr. Puskás Tivadar, a vasi 1-es ellenzéki jelöltje a részeredmények ismeretében úgy kommnentálta a történéseket, hogy õ nem szokott veszíteni.

Az adatok egyre gyorsabban jutottak el a szórakozóhelyre, így kilenc óra elõtt már eldõlni látszott, hogy az 1-es kerületben a koalíciós jelölt szerez mandátumot.

- Mindenkinek köszönöm a választáson való részvételt. Belecsöppentem egy másik világba, bevallom õszintén, azt gondoltam, hogy a munka és a becsület többet ér. Azért dolgozom majd a parlamentben, hogy jobb legyen a városban, az országban élni - mondta dr. Puskás Tivadar, aki a megyei listáról szerzett mandátumot az Országgyûlésben.

Dr. Hende Csaba azt emelte, ki, hogy az ellene folytatott példátlan rágalomkampány ellenére is sikerült legyõznie riválisát.

- Elsõ dolgom lesz, hogy egyeztetést kezdeményezzek mindazokkal, akik a munkahelyteremtésben segítséget tudnak nyújtani a vasi és a szombathelyi embereknek. A munkanélküliség ugyanis a legnagyobb gondja az embe-reknek - fogalmazott dr. Hende Csaba.

Az eredmények alapján a Fidesz még két képviselõt is delegálhat a parlamentbe: Bebes István a megyei, Ágh Péter pedig az országos listáról szerzett mandátumot.

- Keserû öröm ez számomra, sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. Az MSZP alakíthat kormányt, így hát az õ fe-lelõssége lesz, hogy kivezes-se az országot abból a nehéz gazdasági helyzetbõl, amelybe õ sodorta Magyarországot - mondta Ágh Péter.

forrás: www.vasnepe.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.