Elismerés a tipográfusnak

droszler | 2002. december 26 21:52:49 | körmendi hírek |
Kitűntették munkatársunkat

Körmend város önkormányzati képviselőtestülete Dienes Lászlónak a Körmenden megjelent időszaki kiadványok tipográfiai munkálatai kiemelkedő szakmai színvonalon történő elvégzéséért, Körmend város érdekében kifejtett kulturális munkáért kitűntetés ezüst fokozatú oklevelét adományozza.
Dienes László 1940. december 13-án született Körmenden. Általános és középiskoláit Körmenden végezte, ezt követően szombathelyen, a nyomdaipari vállalatnál, mint forma-előkészítő tett szakvizsgát. 1989-ig több beosztásban dolgozott, éveken keresztül a megyei napilap, a Vas Népe előkészítésében vett részt. Az új technológia bevezetését követően, mint operátor dolgozott országos könyvkiadóknak, és munkálkodott megyei és helyi kiadványok elkészítésén is.
1989-től a SZÜV vállalatnál, mint a számítógépes szövegszerkesztő csoport vezetője tevékenykedett. Munkakörében - 1997-ben bekövetkezett nyugdíjazásáig - azon fáradozott, hogy a nyomdász szakmában megkövetelt helyesírási és tipográfiai szabályoknak érvényt szerezzen. Nyugdíjas éveiben is szívesen segédkezik egyes kiadványok szakmai színvonalának emelésében.

Kattintson a képere !
A Körmendi Kulturális Műhely gratulál a kitűntetett Dienes Lászlónak; osztozunk örömében.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.