Wendigo: Let it Out

droszler | 2006. július 08 09:41:44 | kultúra |
Kattintson a képere !
Megjelent a Wendigo debütáló albuma

A jobb lemezboltokban már kapható a Wendigo debütáló albuma. A két szentgotthárdi tagot is soraikban tudó zenekar két fesztiválfellépés között (KozelKlikkfest és Sziget) egy tõlük rendhagyó akusztikus koncert erejéig városunkba is ellátogat.

A korábban a szentgotthárdi Da Capo-val két lemezt is megjelentetõ Kozi és Robi számolt be a lemezzel kapcsolatos tudnivalókról:

- A Let it Out címû albumon 10 dal kapott helyet. A klipes Thousand Voices mellett a Broken-t, a Disconnected-et és a Two as one-t talán többen ismerhetik a korábbi kislemezrõl.
A lemez jelenleg csak Magyarországon jelent meg, de nem titok, hogy az elõdzenekarokhoz (Da Capo, Stonehenge) hasonlóan a Wendigo albumát is meg szeretnénk jelenteti külföldön is, ezügyben már folynak a tárgyalások.
Természetesen várjuk az érdeklõdõket július 15-én szombaton az Andante-ba, ahol pár saját dal mellett a populáris kedvenceink közül játszunk el jópár dalt, ezúttal akusztikus verzióban. Vendégünk lesz két szintén szentgotthárdi zenészbarátunk, zenésztársunk, Soós Tamás Csonti az Anima Sound Systembõl és Nagy Norbi a Da Capo egykori énekese.
A Szigeten szokás szerint a Hammer sátorban koncertezünk, minden szentgotthárdi és környékbeli barátunkat szeretettel várjuk ott augusztus 13-ról 14-ére virradó éjszaka.

forrás: www.szentgothard.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.