Vida József u. burkolat felújítása

droszler | 2006. július 21 09:38:27 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Megkezdõdött a felújítás

A közbeszerzési kiírás alapján 3 ajánlattevõ tett ajánlatot. A legkedvezõbb ajánlattevõ bruttó 65.611.220 Ft vállalási árra tett megajánlást, illetve 9.841.683 Ft összegig képezett tartalékkeretet az elõre nem látható munkák elvégzésének fedezeteként.
A Képviselõ-testület arról döntött, hogy kiegészíti e a költségvetésben rendelkezésre álló összeget annak érdekében, hogy megköthetõ legyen a kivitelezõvel a szerzõdés.
A Képviselõ-testület úgy döntött, hogy további 15.500 e Ft-ot különít el a Vida József u. felújítására a már e célra elkülönített 61.500 e Ft.-on túl. Így a közbeszerzési eljárás eredményes volt, nyertes ajánlattevõ pedig az összességében legelõnyösebb ajánlatot tevõ BETONÚT Szolgáltató Zrt. lett.
A szerzõdéskötésre 2006. július 5-én került sor.
A Vida József u. felújítása során térburkolat rekonstrukcióra kerül sor, térkõ borítást kap a terület, közvilágítás rekonstrukció történik, díszvilágítás épül ki, zöld felület kerül kialakításra, utcabútorok kerülnek kihelyezésre, csapadékvíz rekonstrukcióra is sor kerül. Az Olcsai térrõl ideiglenes elszállították a Millenniumi szobrot is.
A BETONÚT Szolgáltató Zrt. megkezdte a kivitelezést, a munka állásáról képgalériánkban folyamatosan tájékozódhat.
A munkálatok várható befejezésének idõpontja 2006. szeptember vége.

A kivitelezés alatt a sétáló utcában mûködõ üzleteket, pénzintézetet óvatosan közelítse meg! Az építkezést "ÉPÍTÉSI TERÜLET! ÁTJÁRNI TILOS" tábla jelzi!!!!

Ilyen volt Olcsai tér - Vida J.u. képgaléria


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.