Kvízjáték a körmend.hu-n

gangura | 2003. január 19 22:56:18 | honlapunk |
A látogatottságunk mostanában egyre emelkedik, de az interaktivitás ezzel ellentétesen értehetetlen módon viszont csökken, ezért az állóvíz megmozgatása érdekében egy kvízjátékot indítunk. A játék lényege röviden, hogy 2-3 naponta felteszünk egy kérdést, amire megadjuk a helyes választ is, több helytelennel vegyítve. Aki minél több helyes választ ad, az fogja megnyerni az éppen aktuális ajándékot.

Mivel a játék elindítása egy hirtelen ötlettől vezérelve indult el, így most még csak egy http://www.sportolok.hu feliratú reklámpólót tudok csak felajánlani (nem azért mert meguntam, hanem mert most készül). De reméljük majd még további szponzorokat is sikerül felkutatni, hogy sok-sok nyereménnyel halmozhassuk el látogatóinkat.

Kérdéseinkre a válaszok minden esetben valahol megtalálhatók az oldalunkon, így egy kis kereséssel mindenki választ tud adni rá. ha már máshogy nem megy, ajánljuk az oldalba épített keresőt.

A játékban részt vevőket e-mailcím alapján tartjuk nyilván, külön regisztráció nem szükséges. Az értesítés is így fog történni, így kéretik jó e-mail címet megadni. Egy kérdésre csak egy válasz adható, ha az hibás, akkor sajnos azon javítani nem lehet.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.