Hosszabb távra szólnak a tervek

droszler | 2006. október 17 16:05:24 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !Körmend (tm) - Csaknem nyolcvanszázalékos eredményt ért el az októberi polgármesteri választáson a Polgári Összefogás Körmendért jelöltjeként induló Bebes István.

Bebes István Körmend újraválasztott polgármestere elmondta, hihetetlenül nagy megtiszteltetés s egyben nagy felelõsség is számára a gyõzelem. Az eredményt az a kemény, következetes városépítõ munka hozta meg, amellyel a Polgári Összefogás Körmendért képviselõivel az elmúlt négy év alatt Körmendért dolgozott. Eredményekben gazdag, sikeres ciklusról adhatnak számot. Az ipari park létrehozása, új munkahelyek létrejötte, a Batthyány-örökséghez kapcsolódó programok, vagy a különbözõ infrastrukturális és intézményi fejlesztések mind- egyike olyan, amelyeknek megvalósulásából hosszú távon is sokat profitálhat a város. A választók ismét bizalmukkal tisztelték meg a jobboldali választási szövetséget, jelöltjeik jutottak mandátumhoz minden körzetben.

Bebes István polgármesterként folytatni akarja a megkezdett munkát, a programjában megfogalmazottak megvalósítását. Legfontosabb te- endõjének most az önkormányzat racionálisabb mûködtetését tartja, hiszen csak így várhatja el, hogy az intézmények, az itt élõk megértsék, és segítsék a költségtakarékosabb szolgáltatást, ha jó példával járnak elöl. Ennek elõkészítésén dolgozik. Folytatják a cégek letelepítését az ipari parkban, új munkahelyeket akarnak létesíteni. Tovább folytatják a Batthyány-kastély hasznosítására megalkotott tervek valóra váltását. Javítják az infrastruktúrát, és tovább szorgalmazzák a 8-as számú fõút Körmendet elkerülõ szakaszának megépítését, valamint a fõút gyorsforgalmi úttá fejlesztését. Folyamatosan figyelemmel kísérik és megragadják azokat a pályázati lehetõségeket, amelyeket az Európai Unió az elkövetkezõ években szán a magyar településeknek, annak érdekében, hogy Körmend gazdaságilag erõs, idegenforgalmi szempontból vonzó, békés kisvárossá fejlõdhessen.

forrás: http://www.vasnepe.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.