Várható időjárás

droszler | 2006. december 11 22:12:59 | Várható időjárás |
Az Országos Meteorológiai Szolgálat elõrejelzése szövetségben az Allianz Hungária Biztosítóval

Érvényességi idõszak: 2006. december 12.
Készült: 2006. december 11.

Éjszaka
Eleinte csak idõnként, késõbb gyakran erõsen megnövekszik a felhõzet. Párássá válik a levegõ. Csapadék nem valószínû. Kezdetben gyenge, változó irányú, majd délnyugatira forduló és idõnként megélénkülõ szél várható. A hõmérséklet legalacsonyabb értéke 0, -2 fok között alakul.

Napközben
Többnyire erõsen felhõs lesz az ég. Párás lesz a levegõ. Csapadék nem valószínû. A délnyugati szél idõnként megélénkül. A legmagasabb nappali hõmérséklet 3, 4 fok körül alakul.

Kattintson a képere !


Közlekedés és orvosmeteorológiai elõrejelzés kedd estig:

Orvosmeteorológiai tájékoztató

Melegfronti hatás várható. Változik a reakció idõ. Esetenként fejfájás, migrén, rossz közérzet jelentkezhet. Ingadozhat a vérnyomás. A párás, helyenként nyirkos idõ légúti panaszokat okozhat. A hidegebbre forduló idõben fokozottabban ügyeljünk az öltözködésünkre.

KÖZLEKEDÉSMETEOROLÓGIA
Az éjszakai, reggeli órákban a lefagyó páralecsapódás, deresedés miatt az országban helyenként síkosak lesznek az utak. Kedden északkeleten már havazás, havas esõ is lehet. Az éjszaka képzõdõ köd csak lassan oszlik fel, napközben lassan javulnak a látási viszonyok. Sokhelyütt kedvezõtlenek lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei.

A LEGALACSONYABB ÉJSZAKAI HÖMÉRSÉKLET: -4, 0 fok között,
A LEGMAGASABB NAPPALI HÖMÉRSÉKLET: 2, 5 fok között alakul.

Amennyiben bõvebb információra van szüksége, kérem hívja vezetékes telefonról a 06-90-603-421-et, mobil telefonról a 06-91-300-424-es számot!


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.