Várható időjárás

droszler | 2006. december 30 16:03:53 | Várható időjárás |
Az Országos Meteorológiai Szolgálat elõrejelzése szövetségben az Allianz Hungária Biztosítóval

Érvényességi idõszak: 2006. december 31.
Készült: 2006. december 30.

Éjszaka
Eleinte változan felhõs lesz az ég, majd gyakran erõsen megnövekszik a felhõzet. Éjszaka foltokban köd képzõdik. Csapadék nem valószínû. A déli szél idõnként megélénkül, néha erõs széllökés is lehet. A hõmérséklet legalacsonyabb értéke -1, -2 fok körül alakul.

Napközben
Felszakadozik a felhõzet, és változóan felhõs lesz az ég. Néhány órára a nap is kisüt. A köd napközben megszûnik. Eleinte néhol esõ, ónos esõ, havas esõ is lehet. A nyugatira forduló szél megélénkül, néha megerõsödik. A legmagasabb nappali hõmérséklet 5, 8 fok között alakul.

Kattintson a képere !


Közlekedés és orvosmeteorológiai elõrejelzés vasárnap estig:

Orvosmeteorológiai tájékoztató

Meleg-, majd hidegfronti hatásra lehet számítani. Változhat a reakció idõ, esetenként fejfájás, rossz közérzet, nyugtalanság jelentkezhet. Ingadozhat a vérnyomás. A fronttevékenység hatására vasárnap nyugaton valószínûleg csökken a felhõzet, idõnként kisüt a nap, és a Dunántúlon egyre többfelé megszûnnek a tartós ködök. A felfrissülõ, tisztuló idõben tegyünk nagyobb sétákat.

KÖZLEKEDÉSMETEOROLÓGIA
Többfelé párás, ködös marad a levegõ. Ködszitálás, zúzmaralerakódás várható. Északon ónos, esõ, havas esõ, északkeleten gyenge havazás várható. Reggelig sokfelé kedvezõtlenek lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei, késõbb a fronttevékenység hatására javulnak a látási viszonyok, csapadékra azonban továbbra is számítani kell.

A LEGALACSONYABB ÉJSZAKAI HÖMÉRSÉKLET: -5, -1 fok között,
A LEGMAGASABB NAPPALI HÖMÉRSÉKLET: -1, 7 fok között alakul.

Amennyiben bõvebb információra van szüksége, kérem hívja vezetékes telefonról a 06-90-603-421-et, mobil telefonról a 06-91-300-424-es számot!


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.