Várható időjárás

droszler | 2007. január 03 22:59:48 | Várható időjárás |
Az Országos Meteorológiai Szolgálat elõrejelzése szövetségben az Allianz Hungária Biztosítóval

Érvényességi idõszak: 2007. január 4.
Készült: 2007. január 3.

Éjszaka
Eleinte változan felhõs lesz az ég, majd gyakran erõsen megnövekszik a felhõzet. Ónos esõ kialakulhat. Éjszaka párássá válik a levegõ. Az északnyugati, majd nyugatira forduló szél idõnként megélénkül, néha erõs széllökés is lehet. A hõmérséklet legalacsonyabb értéke -1, -3 fok között alakul.

Napközben
Többnyire erõsen felhõs lesz az ég. Kisebb esõ, ónos esõ kialakulhat. A reggeli órákban párás lesz a levegõ. A délnyugati szél idõnként megélénkül, néha erõs széllökés is lehet. A legmagasabb nappali hõmérséklet 4, 5 fok körül alakul.

Kattintson a képere !


Közlekedés és orvosmeteorológiai elõrejelzés csütörtök estig:

Orvosmeteorológiai tájékoztató

Fokozatosan megszûnik a hidegfronti hatás, csütörtökön melegfront jellegû változásra lehet számítani. Ingadozhat a vérnyomás, esetenként fejfájás, rossz közérzet jelentkezhet. A változatos idõ fõként a keringési szervek betegségeiben szenvedõket viseli meg.

KÖZLEKEDÉSMETEOROLÓGIA
Az eleinte sokfelé erõs szél fokozott figyelmet követel. Éjjel keleten és délnyugaton a ködfoltok miatt gyengék lesznek a látási viszonyok. Csütörtök hajnaltól nyugaton ónos esõ, majd esõ várható, északon, északkeleten pedig havas esõ, havazás lesz. Sokfelé kedvezõtlenek lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei.

A LEGALACSONYABB ÉJSZAKAI HÖMÉRSÉKLET: -5, -1 fok között,
A LEGMAGASABB NAPPALI HÖMÉRSÉKLET: 0, 4 fok között alakul.

Amennyiben bõvebb információra van szüksége, kérem hívja vezetékes telefonról a 06-90-603-421-et, mobil telefonról a 06-91-300-424-es számot!


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.