Képviselőjelölt bemutatkozás

droszler | 2007. április 23 19:31:08 | körmendi hírek |
Sajtótájékoztató keretében mutatták be Körmenden az idõközi önkormányzati képviselõválasztásokon a Polgári Összefogás – Fidesz – KDNP – MDF jelöltjét, Tóth Gábort.

Bebes István polgármester, a Fidesz helyi elnöke kiemelte, hogy a képviselõ-jelölt az elõzõ és a jelenlegi ciklusban is részt vett az önkormányzat munkájában, mint a pénzügyi bizottság külsõs tagja. A pénzügyi bizottság elnökének távozásával megüresedett helyre az önkormányzati munkában jártas, szakmai ismeretekkel rendelkezõ, és pénzügyi területen dolgozó Tóth Gábor jelölése kézenfekvõ volt. A választásokban érintett 1. sz. vk. kiemelt stratégiai fontosságú területe a városnak, a fejlesztési programokban szerepel a Szabadság tér átépítése, a Batthyány-kastély hasznosítása, a Rába-part turisztikai fejlesztése is.

Tóth Gábor bemutatkozójában elmondta, hogy ebben a választókörzetben lakott korábban is, és jelenleg is itt él, ismeri a körzet problémáit. A várost és a körzetet érintõ említett „nagy projektek” mellett a városvezetés által eddig is szorgalmazott csatornahálózat kiépítésének folytatását tartja fontosnak a körzetben, az óvárosi városrészen történõ szakaszok befejezésével, valamint a Rábán aluli városrész terveinek elkészíttettetésével, majd pedig a megvalósítás ütemezett végrehajtásával. Megtisztelõnek tartja az egy hét alatt kapott közel 200 ajánlószelvényt, s ha bizalmat kap június 10-én a választóktól, akkor úgy érzi, képviselõként még többet tehet szülõvárosáért.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.