KÖZLEMÉNY A RENDKÍVÜLI TAGGYŰLÉSRŐL!!!

droszler | 2007. április 26 19:47:33 | kosárlabda |
Rendkívüli taggyûlést tartott a Lami-Véd Körmend csapatát mûködtetõ Basketball Körmend Sport Kft, melyen meghívottként részt vett Bebes István, Körmend város polgármestere is.

A taggyûlésen jelentették be, hogy eredménytelenül végzõdtek a több hónapja tartó tárgyalások a Kft. megvételérõl. Mindez történt annak ellenére, hogy a jelenlegi tulajdonosok 1 Ft értékben adták volna el tulajdonrészüket, sõt a Kft. konszolidációjában is további anyagi terheket vállaltak volna. Mindezek ellenére a korábban vételi szándékát kinyilvánító befektetõi csoport túl kockázatosnak ítélte az üzletet és elállt az adásvételtõl.

A taggyûlés a kialakult helyzetre való tekintettel az alábbi döntéseket hozta.

Mivel a Kft. ügyvezetõje, Fodor Sándor egy sportbalesetben izomszakadást szenvedett és jelenleg munkaképtelen a Kft kijelölt egy 3 tagból álló grémiumot, melyben a tulajdonosok, az önkormányzat és a csapat képviseltetik magukat. Átmenetileg ez a testület irányítja a Basketball Körmend Kft.-t.

Elsõ lépésként a taggyûlés elfogadott egy rövid távú konszolidációs programot, melynek lényege az idei bajnokság befejezésének biztosítása. Ennek érdekében a társaság tárgyalásokat kezdeményez a csapat játékosaival, edzõivel az elmaradt járandóságok kifizetésérõl, s mindent elkövet, hog mindehhez forrásokat biztosítson.

A taggyûlés hosszú távú stratégiai célként elfogadta, hogy egy több éves konszolidációs program keretében véglegesen rendezni kell az adósságokat, akár az eredményesség átmeneti feladásával is. Cél, hogy a kövtkezõ bajnoki évben, kizárólag magyar játékosokra alapozva, a nemrég bejegyzett utánpótlás egyesülettel összefogva, a körmendi klubot ismét a saját nevelésû játékosok bázisává, mûhelyévé tegye a társaság vezetése.

Ehhez kérjük támogatóink és szurkolóink türelmét és megértését.

Basketball Körmend Sport Kft.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.