Az idén is lesz Streetball Körmenden

droszler | 2007. május 10 11:38:31 | kosárlabda |
Jubileumi 15. szakaszába érkezett Magyarországon a Streetball Challenge sportesemény amelynél a körmendi versenyszervezõk a 14. rendezvényt tartják 2007. augusztus 11.-én a város Fõterén és környékén.
Fõ cél továbbra is a kosárlabda sportág népszerûsítése és ezen belül a tömegsport változat további térhódítása.
A 3-3 elleni játék népszerûsítésében a körmendi rendezvény mindig is élenjárt a második alkalommal volt a legtöbb csapat ( 198) de azóta is a Budapesti központi rendezvény után mindig Körmenden volt a legtöbb induló csapat, itt volt elõször Nemzetközi a rendezvény, hiszen osztrák és szlovén csapatok is neveztek 1995-ben, azóta már több csapat és egyéni nevezés is volt Erdélybõl szívesen jönnek a népszerû ügyességi programokra, mint a adidas 2ball game , a Sport zsákoló versenyre lesz még büntetõ dobó verseny, 3 pontos dobó verseny , 3 shots – és lucky dobó versenyek is.
A centerpályán a dobóversenyek mellett megküzdenek a bajnoki címért a Sportigazgatóság a Körmendi Öregfiúk és a helyi rendezõk csapatai, bemutatót tartanak a körmendi Kick Boxosok és Black Angels együttes tagjai.
A sportesemény mellett egész napos kiegészítõ eseményekkel gazdagítva ( kulturális események :társastánc jazz balett Vasvári csoport stb.) kerül megrendezésre a Streetball Challenge XIV. eseménye.
A rendezõk egy újdonsággal lépnek elõ a különbözõ helyszíneken különbözõ színû pólókat adnak a nevezõknek, hogy ezzel is színesítsék a rendezvényt

Nevezni : KÖRMENDEN AZ ADIDAS BADY SPORT BOLTBAN lehet KÖRMEND, Rákóczi Ferenc utca 36. ( Telefon : 94/ 412-671 )
A rendezvénnyel kapcsolatos felvilágosítást a körmendi Polgármesteri Hivatalban Baranyai Sándornál ( telefon: 94/ 592-935 mobil: 30/ 2167-144 email: baranyai.sandor@kormend.hu) lehet elérni.

Nevezési lapot a Vas megyei Sportigazgatóságon is találnak az érdeklõdõk !!


A rendezvény honlapja: www.streetballnet.hu

A körmendi rendezvényekrõl 2001-tõl készített fotókat >>>itt<<< tekinthetik meg


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.