Kutasi Gergely Pécsre távozik

droszler | 2007. június 18 10:30:47 | kosárlabda |
Kattintson a képere !Körmend (tg) - Kutasi Gergõ elhagyja az ezüstérmes Körmendi kosárlabdacsapatot, a PVSK együttesénél folytatja pályafutását.

A körmendiek saját nevelésû 23 éves játékosa, Kutasi Gergely Pécsett kosarazik a következõ szezonban. Az irányító szolgáltatta az elõzõ bajnokság egyik kellemes meglepetését, fõleg a rájátszásban nyújtott remek teljesítményt. Nem meglepõ tehát, hogy Körmenden marasztalták, ám õ a több játéklehetõség reményében inkább a pécsi együttest választotta.

- Tárgyaltam Bebes Istvánnal, nagyon korrekt ajánlatot kaptam tõle, de mégis váltanom kellett - fogalmazott Kutasi Gergely. - Körmenden a következõ szezonban a legjobb esetben is csupán harmadik számú irányító lennék, Pécsett valószínûleg többet játszhatok majd. Jól példázza a helyzetemet az elmúlt szezon: az alapszakaszban csupán perceket kaptam, a rájátszásban pedig csak a sok sérült miatt kerültem elõtérbe - próbáltam is élni a lehetõséggel. Nem az anyagiak motiváltak, a PVSK-nál ugyanis kevesebb lesz a fizetésem. Egyszerûen szeretnék minél több idõt a pályán tölteni, a fejlõdésem érdekében kellett váltanom. Nagyon köszönök mindent a csapatnak, az edzõimnek, a játékostársaimnak és a közönségnek - a fiúk egyébként megértették és elfogadták a döntésemet. Azért azt remélem, hogy a jövõben játszom én még piros-fekete mezben, érettebb, jobb kosarasként szeretnék visszatérni.


- Nem az anyagiakon hiúsult meg az egyezségünk, Kutasi a több játéklehetõség reményében igazolt Pécsre - erõsítette meg az irányító által elhangzottakat Bebes István polgármester. - Sok sikert kívánunk neki, de a helyéért Pécsett is ugyanúgy meg kell majd küzdenie, mint itt kellett volna.

Szerzõ: Tóth Gábor
Forrás: www.vasnepe.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.