Körmendi Napok

droszler | 2007. augusztus 21 09:00:40 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Augusztus 19.-én vasárnap a Régió egyesületet nem egy szívderítõ élmény érte.

A programfüzetben is közreadott, délelõtt 10 órára kiírt Hagyományörzõ "erõfitogtatás" sajnálatos okok miatt dugába dõlt.
A lovas bandérium már hetekkel az események elõtt megkereste egyesületünket és fölvetette ezt a bizonyos programot, hogy szinesíthetnénk a Felsõberki hagyományörzõ találkozót.
Mi szívesen elfogadtuk a kihívást, mivel úgy gondoltuk szükséges, hogy a Körmenden és környékén mûködõ civilszervezetek közelebbrõl is megismerjék egymást. Délelõtt 9.30-ra ki is mentünk 14 fõvel, teljesen fölszerelkezve, felkészülve a helyszinre.
Szomorú látvány fogadott minket. Kb 6-7 ember bontotta az elõzõ napokban fölállított szinpadot, egyesek takarították a megmaradt szemetet. Úgy 5 perc eltelte után megkérdeztük mikor lesz itt valami, mikor is tudomásunkra hozták, hogy sajnos ezt az eseményt elfelejtették. Miután közöltem a közben elõkeült /fölébresztett/ két bandérium tagjával, hogy ha nem akarnak "lincselést" részünkrõl, elõkerült a diópálinka és sûrû elnézések közepette megegyeztünk abban, hogy mi nem haragszunk rájuk csak igazán megejthettek volna egy telefonhívást.
A tanulságot levonván összeveckelõdtünk és mivel szépszámmal együtt volt egyesületün, úgy döntöttem csapunk egy családinapot az egyesület edzõpályáján, amire a bandériumot is meghívtuk.
Gyors bevásárlás, aztán fõzés, telefon a családok többi tagjának és mi magunk és egymásközt fitogtattuk ereinket. Igazán jól érezte magát a kis csapat, mint ahogyan a képek is mutatják. Természetesen a lovasok nélkül, de ezt utólag már nem is bánjuk.
Az is természetes, hogy nem haragszunk senkire csak elõbb át kell gondolni ki mennyit szeretne markolni, nehogy úgy járjon mint a szarka.

Tisztelettel: Haraga Attila egyesületi vezetõ.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.