Hivatalos Kommunikáció

droszler | 2007. augusztus 28 15:36:58 | kosárlabda |
Kattintson a képere !A Körmendi Kosárlabda Club (KKC) potenciális tulajdonosi körének kérésére az alábbi nyilatkozatot teszem:

A BC Körmend kosárlabda Club olyan mértékû adósságokat halmozott fel, melyek már nem tették volna lehetõvé a potenciális új tulajdonosok számára azt, hogy a teljes adósságállomány átvállalásával megfinanszírozzanak egy új mûködõ évet.
Ezért ezt az óriási adósságállományt - amely sokkal nagyobb, mint amely összegek valaha napvilágra kerültek – az új potenciális tulajdonosi kör csupán részben tudta átvállalni.
Ezen, részbeni átvállalások során az indulási jog megszerzéséhez szükséges játékos tartozások, valamint apeh felé fennálló tartozásokon kívül egyéb átvállalásokat is tettek összesen mintegy 80 millió forint értékben.

Azonban, a fenti összegek kifizetése mellett szeretnének egy ütõképes, jó csapatot is létrehozni, melyhez elengedhetetlen egy minden eddigieknél nagyobb összefogás!

Annak érdekében, hogy a kosárlabda club legfontosabb értékét a marketing értéket értékesíteni tudja olyan szurkolók, tenni akaró, szabadidõvel rendelkezõ emberek jelentkezését várjuk, akik alvállalkozóként – sikerdíj ellenében közremûködnek a különbözõ marketingfelületek értékesítésében.
A clubhoz érkezõ minden szponzori illetve reklámpénz után a klub sikerdíjat tud fizetni. Terveink szerint a club körülbelül 10 üzletkötõ foglalkoztatását tervezi az elkövetkezõ rövid idõszakra, hiszen csupán 5 hét van a bajnokság kezdetéig. Az értékesítés a már kidolgozott marketing stratégia alapján történik. A jelentkezéseket a marketing@bckormend.hu e-mail címre lehet küldeni. Jelentkezni lehet még telefonon, a 30-647-2547-es számon.

Várjuk újra, minden tenni akaró ember jelentkezését, amely képes lehet a csapatot elõre lendíteni, legyen az új ötlet, koncepció vagy üzleti terv.

Mindezek mellett a potenciális tulajdonosok egy olyan kötelezettségvállalást is tettek, melyben meghatározták azt, hogy a szeptember végéig összehozott reklám és szponzori szerzõdések összegének 85 százalékával terveznek a költségvetést illetõen. Ez az eddigi esetektõl abszolút mértékben eltérõ, hiszen véleményünk szerint az eredménykényszer miatt a régi vezetõség mindig úgy gazdálkodott, hogy olyan kötelezettségeket is bevállalt, aminek a fedezeti oldala még nem volt biztosítva.

Azért is kiemelten fontos, hogy mennyi pénzt tudunk a reklámfelületek értékesítésébõl és egyéb bevételekbõl esetleges szponzori támogatásokból, adományokból realizálni szeptember végéig, hisz ebbõl alakul majd ki a csapat teljes költségvetése és a csapat célkitûzései is ezután kerülnek meghatározásra.

Ezúton köszönöm a szurkolóknak a kitartást, a figyelmet illetõlegesen azt hogy a csapat mellé állnak ezen nehéz idõszakban is. Végezetül engedjék meg, hogy még egyszer kihangsúlyozzam, hogy az új potenciális tulajdonosi kört semmi egyéb nem motiválja, mint az hogy egy profi szemléletû, biztos költségvetéssel rendelkezõ klubot mûködtessen, és életben tartsa a körmendi kosárlabdát a hagyományoknak megfelelõen.

A továbbiakban folyamatosan tájékoztatjuk majd a szurkolókat a fejleményekrõl!



Kelt , Körmend, 2007. augusztus 28-án


Bebes István
polgármester


Forrás: http://www.bckormend.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.