Szeptember 9.-ig lehet nevezni a városligeti fináléra

droszler | 2007. szeptember 08 17:42:00 | kosárlabda |
Sajnos újra elérkezett a streetball szezon vége.

A hagyományoknak megfelelõen, idén is a Városligeti Mûjégpályán zárjuk a streetball szezont. Az idei utolsó adidas samsung streetballra 2007. szeptember 9.-én éjfélig várjuk a nevezéseiteket a kijelölt Adidas boltokban és az Interneten keresztül. A 15. évad záróeseményén 35 pályával, látványos programokkal és sok-sok meglepetéssel várunk Benneteket. Az esemény sztárvendége az NBA zsákolóbajnoka, JOSH SMITH lesz. Ünnepeljétek velünk a streetball challenge 15. születésnapját!
Adj vért, és ments meg 3 életetA szeptember 15.-i streetballon szeretnénk mi is segíteni a Magyar Vöröskereszt véradó programját, ezért lehetõséget biztosítunk eseményünkön a véradásra. Szeretnénk, ha minél többen segítenétek azzal, hogy vért adtok. Kérünk Benneteket, hogy legyen nálatok személy igazolvány, TAJ kártya és lakcímkártya, mert ez szükséges a regisztrációhoz. Elõre is köszönjük segítségeteket!
Várjuk a vidéki gyõzteseket az országos döntõreA korábbi gyakorlatnak megfelelõen idén is szeretettel várunk országos döntõben. Kérünk Benneteket, 2007. szeptember 9.-én vasárnap éjfélig jelezzétek felénk a részvételi szándékot vissza a csapatnév, a kategória és a város (ahol nyertetek) nevének feltüntetésével a streetballnet@streetballnet.hu címen. A részvétel az országos döntõben díjtalan. Amennyiben szeretnétek részt venni a budapesti versenyben és szeretnétek begyûjteni a narancssárga születésnapi streetball mezt is, akkor a nevezéseteket a szokásos módon le kell adnotok. A nevezési díj 10.000 Ft/csapat.
Információért keressétek a www.streetballnet.hu weboldalt vagy hívjátok a 30/270-7179 telefonszámot. Leveleiteket a streetballnet@streetballnet.hu címen várjuk.
Várunk Benneteket szeretettel!

A szervezõk


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.