Az And1 Mixtape Tour Magyarországon

droszler | 2007. október 02 10:59:44 | kosárlabda |
A világ legjobb utcai játékosai, az And1 csapata ha-zánkba látogat. Október 6-odikán rendezik a Mixtape Tour budapesti állomásának hivatalos tornáját, az Open Run-t. Másnap, október 7-én a Papp László Sportarénában az AND1 utcai játékosai, valamint a magyar Mixtape csapat lép a parkettre.

Az And1 játékosok forradalmasították az utcai kosárlab-dát, új cseleket, új mozdulatokat hoztak a köztudatba és az évrõl-évre megjelenõ újabb mixtape-ek valamint az internet gondoskodott róla, hogy a forradalom az egész világon villámgyorsan szétterjedjen. Az elmúlt évek folya-mán több mint egymillió rajongó tekintette meg a Tour-t, és a játékosok vitathatatlanul világsztárrá váltak. A siker kulcsa természetesen az elképesztõen látványos játékban és az addig sehol sem látott mozdulatokban keresendõ, valamint abban, hogy az And1 nem a hagyományos játékot, hanem az utcai kosárlabdát és annak minden tartozékát emelte a figyelem középpontjába.

Október 6-án, azaz szombaton kerül megrendezésre a Mixtape Tour budapesti állomásának hivatalos tornája, az úgynevezett Open Run. A rendezvény – mindamellett, hogy a szervezõk igyekeznek Magyarország történetének legszínvonalasabb utcai kosárlabda tornáját összehozni – egy nyílt nevezéses bajnokság lesz, amelyre kilátogatnak az And1 játékosok is, és személyesen választják ki azt a pár szerencsést, akik majd a másnapi gálameccsen az And1 csapattal együtt léphetnek a Papp László Sportaréna parkettjére. Igen, jól olvastátok! A gálameccsre magyar játékosok is bekerülhetnek.

A vasárnapi játékra feljogosító cetlit kétféle módon lehet kiérdemelni. A hazai csapat egyik felét a Hoops Starz Tour 2K7 siófoki döntõjének gyõztes csapata, valamint az 1-1 bajnokság két finalistája adja. A cikk írásának idõpontjában már fény derült a szerencsések kilétére. A hazai Mixtape csapat másik fele pedig az Open Run-on kerül kiválasztásra. Nem kérdés tehát: annak is, aki be akar kerülni a hazai gárdába, annak is, aki egy vérbeli kosártornán akar részt venni – vagy csak egy felejthetetlen élményre vágyik - kötelezõ az Open Run-on való megjelenés.

Másnap, azaz október 7-edikén pedig tódulhat a tömeg a Papp László Sportarénába, ugyanis este a világ legjobb utcai játékosai, valamint a magyar Mixtape csapat lép a parkettre, hogy felejthetetlen élményben részesítse a nézõket. Természetesen kiegészítõ programokban sem lesz hiány: mindkét nap folyamán az õrületes hip-hop ritmusokról DJ Györemix és DJ KOOLKASKO élõ zenei mixekkel gondoskodik. A házigazdai feladatok ellátásáról, valamint a közönség verbális szórakoztatásáról pedig az And1 legendás amerikai MC-je, Duke Tango és a két állati kannibál – Qka MC és Ricsipí – gondoskodnak.

Arra, hogy a hangulat a szünetek alatt is a tetõfokra hágjon, Közép-Európa bajnok breaktáncos csapata a SICK7 és Hip-Hop táncosok mûsorai jelentik a garanciát. A félidõben az olasz DaMove tart freestyle bemutatót majd minden idõk leglátványosabb hazai zsákolóversenye következik. A mérkõzés érdekes és talán egyik legizgalmasabb programja az úgynevezett „VAN EGY DOBÁSOD" játék lesz, amelyben a kisorsolt szerencsés nézõ félpályáról próbálhat meg érvényes kosarat szerezni. Sikeressége esetén 1 millió forint pénzjutalomban részesül.

A mérkõzés után az estének természetesen még korántsem lesz vége, ugyanis a hivatalos After Party keretében lehetõsége lesz a kilátogatóknak együtt szórakozni a játékosokkal és a résztvevõkkel.

A rendezvényt illetõen minden fontos információt – legyen szó az Open Run-ról vagy a vasárnapi gálameccsrõl – megtaláltok a www.and1mixtapetour.hu oldalon, valamint ha kérdésetek van, a szervezõket is itt érhetitek el.

A felhõtlen szórakozás tehát adott, most már csak rajtatok múlik, hogy éltek-e vele. Gyertek el, és legyetek részesei az év legkiemelkedõbb kosárlabda eseményének, nézzétek meg élõben a világ legjobb utcai játékosait.


infokosar.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.