Thomas ma elhagyta Körmendet!

droszler | 2007. október 26 23:37:45 | kosárlabda |
-Sajnos rossz hírekrõl kell tájékoztatnom a szurkolókat kezdte mondandójat Érsek István a klub ügyvezetõje!
"Sok minden elér bennünket ebben az évben a légiósokkal kapcsolatosan! A mai napon Thomas - elköszönés nélkül - egy osztrák Úr társaságában elhagyta Körmendet! Szeretném kihangsúlyozni, hogy Thomas érvényes szerzõdéssel rendelkezett amit csak MI mondhattunk volna fel, s a klub költségén érkezett New Yorkból Körmendre! Minden szerzõdésben vállalt kötelezettségünket teljesítettük, s teljesen értetlenül állunk a kialakult helyzet elõtt!
S hogy hogyan tovább? Még minden olyan friss, hogy nem tudunk egyenlõre mit mondani. Holnap a mérkõzés után döntünk valószínûleg!"

A klub külföldön tartózkodó tulajdonosa - Szabó Szabolcs - telefonon röviden az alábbiakat mondta:
- A sport és az üzleti élet hasonlít egymásra annyiban, hogy mindkettõnek vannak inkorrekt szereplõi! Álláspontom minden esetben az, hogy a jogi lehetõségek keretein belül maximálisan toroljuk meg a bennünket ért sérelmeket! Sajnálatos, hogy Thomas távozott - kiemelt tudása sok potenciális szponzor érdeklõdését vonzotta már a pályára lépése elõtt! Az elmaradt bevételekért illetve az esetleges szakmai veszteségekért a felelõsöket meg kell találni! Részemrõl az ügy innen a jogászok hatáskörébe tartozik, a szakma pedig törheti a fejét azon, hogy gyõzzünk a ZTE ellen a meglevõ kerettel! Fel a fejjel, menni kell tovább elõre!

KKC Info


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.