Szurkolói Információ!

droszler | 2007. október 29 22:52:43 | kosárlabda |
A Klub vezetése az alábbi információkat szeretné megosztani a szurkolókkal:




1. Légióskérdés:
Keresünk továbbra is még egy légióst, aki kiemelkedõ teljesítményt nyújt majd. Van négy jelöltünk, holnapig döntünk ki érkezzen Körmendre.
Toroman nagyon sokat kér, számunkra ez most nem megfizethetõ, másfélszer annyiba kerülne mint Thomas került volna.
Az érkezõ játékost ugyanaz a menedzseriroda közvetítheti ki aki Thomast is, nyílván õk is érzik hogy hibáztak (errõl egyébként majd késõbb bõvebben) – s a klub kérésére legalább olyan kaliberû játékost várunk , maximum ugyanazon pénzért - mint Thomas volt. Erre igéretet kaptunk tõlük, majd meglátjuk …



2, A csapat és edzõinek értékelése:
A vezetõség - mûködési szabályzatának - megfelelõen ötmeccses dekádonként értékeli a játékosok teljesítményét. Ennek megfelelõen az elsõ értékelés a paksi meccs után lesz, akkor kerül szóba majd a légiósok eddigi teljesítménye is.



3, MKOSZ elnökségi ülés:
Ahogy már korábban is írtuk – a jogszerûség elsõdlegességét szem elõtt tartva – az MKOSZ elnökségi ülésén arról határozott, hogy egy három tagú jogászokból álló testület fogja vizsgálni a KKC indulási jogának jogszerûségét. Döntés várhatóan 30 nap múlva.



4, Polaroid Lami-Véd Körmend – Atomerõmû mérközés:
A szombati mérkõzésen már nem érvényesek a régi bérletek ezért azok cseréjérõl gondoskodni kell! A mérkõzésen a diákjegyet vásárlók – csak és kizárólag – az érvényes diákigazolvány bemutatásával juthatnak be. Kérjük a gyorsabb haladás érdekében azokat elõre elkészíteni és automatikusan felmutatni szíveskedjenek.
A megvásárolt – de fel nem használt diákjegyeket visszaváltani nem lehet, ezért kérünk mindenkit hogy NE vásároljanak úgy diákjegyet, hogy nincs náluk az érvényes igazolvány, ugyanis teknikai okok miatt azokat visszaváltani nem tudjuk!



5, Webáruház:
Sokak kérése volt , hogy a csapat hivatalos ereklyéinek legyen egy boltja. S már meg is van. A honlapon elinditottuk teszt jelleggel a mûködését, az igazi nagyüzem pedig november végén indul majd. Remek ajándékozási lehetõség – karácsony közeledtével – s egyben a csapatot is segítjük vele.



KKC


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.