Lemondott Érsek István

droszler | 2007. november 09 19:31:55 | kosárlabda |
Kedves Szurkolók!

Pár fontos információt szeretnénk megosztani Önökkel:

1, A csapat értékelése

- A csapat szakmai vezetõsége értékelte az elsõ öt meccs tapasztalatait és összefoglalva az alábbiakat jelentették a tulajdonos felé:
"Amennyiben az elsõ négy mérkõzésen komplett csapattal tudtunk volna játszani, úgy elképzelhetõ, hogy most 5-0 lenne a gyõzelmi arányunk. A Dombóvár és a ZTE meccs is abszolút hozható lett volna.
Lehetõség szerint már a Pécs elleni mérkõzésen is látjuk majd, hogy a "magyar mag" pályán léte esetén - a csapatot összeszedett védekezés és átgondolt támadás jellemzi. A kezdeti nehézségek után a légiósok beillesztése folyamatos, de teljesítményük egyelõre hullámzó! Szükség van egy olyan játékosra aki helyzetbe tudja hozni a társait, s betöréseivel a védekezést megbontja! Smith teljesítménye nem gyõzõtt meg, egyelõre várjunk a játékengedélyének kiváltásával! "

2, Személyi változások:

Ahogy szurkolóink is tájékoztatást kaptak arról, hogy múlt szerdán egy összetartást elõsegítõ beszélgetés keretében Zsebe Ferenc felajánlotta lemondását! Baba azonban nem akart eltávolodni a klubtól és érdeklõdött, hogy miben tudna segítségére lenni - másképpen - a csapatnak.
Ekkor Érsek István - a klub ügyvezetõje - családi okokra hivatkozva felajánlotta Babának a klub ügyvezetésének lehetõségét! Mindkét érdekelt esetében a tulajdonos a felvázolt elképzelés higgadt átgondolását kérte! Megállapodásuk szerint az esetleges folytatásról az év végével döntenek.
"Mindenki esetében fontos, hogy abban a pozícióban legyen hosszútávon, ahol a legjobban érzi magát - ez a siker alapja! " - nyilatkozta Szabó Szabolcs, a tulajdonos! "Logikus, hogy keressük mindenben a legjobb megoldást, s néha ez átszervezéssel jár, de fontos, hogy nem veszítjük el értékeinket!

3, Pécs elleni mérkõzés!

Az MTV kamerái elõtt - vasárnap koradélután - szeretnénk gyõzni, s ehhez szükségünk van a közönségünkre! Kérünk mindenkit , hogy jöjjön el és támogasson minket, hisz kõkemény presztízscsatát kell megnyernünk! Csillagszoró és tûzijáték azonban azon kívül, hogy beindítja a tûzjelzõt és esetleg pánikot vált ki - még büntetést is von maga után! Ezért kérünk mindenkit, hogy ne hozzon magával senki ilyen eszközöket, ugyanis a bejáratnál kénytelenek leszünk elkobozni a meccs idõtartamára! Információ még, hogy a régi bérletekkel nem lehet már bejönni, s igaz a Paks elleni meccsen még elnézõek voltunk, a Pécs ellen már nem tudunk beengedni senkit. Vasárnapra tehát HAJRÁ KÖREND! - zárta szavait Szalai Márton - a klub projektmenedzsere!

forrás: www.bckormend.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.