Pályázati kiírás

droszler | 2008. január 14 22:15:56 | körmendi hírek |
PÁLYÁZATI KIÍRÁS

A Körmendi Vagyongazdálkodási Kft. Az önkormányzati vagyontárgyak értékesítésérõl, hasznosításáról szóló többször módosított A lakások és helyiségek bérletérõl és annak egyes szabályairól szóló többször módosított 38/2003. (XII.31.) számú önkormányzati rendelet alapján a következõ pályázati felhívást teszi közzé:

1.A pályázatot kiíró neve, székhelye: Körmendi Vagyongazdálkodási Kft.
9900 Körmend, Rákóczi u. 35
2.Pályázat célja: Önkormányzat tulajdonában lévõ lakás szociális helyzet alapján történõ bérbeadása határozott maximum 5 év idõtartamra
3.A pályázat jellege: Nyilvános
4.Pályáztatásra kerülõ ingatlan:

Körmend, Bajcsy Zs. u. 18. fsz.3. 46 m2 komfortos, 1 lakószoba, elõtér, konyha, fürdõszoba, WC külön helyiségben álló lakás

5.Az ajánlatok benyújtásának helye: Körmendi Vagyongazdálkodási Kft. székhelye: Körmend Rákóczi u. 35
6.Az ajánlatok benyújtásának módja: Az ajánlatok benyújthatók személyesen, vagy postai úton.
7.A pályázatok elbírálásának szempontja: Szociális helyzet alapján adható bérbe önkormányzati tulajdonban lévõ lakás annak a nagykorú cselekvõképes személynek, aki megfelel a következõ – együttes – feltételeknek:
- családjában – a vele együtt költözõ családtagjait is számítva – az egy fõre jutó havi nettó jövedelme nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegnek másfélszeresét, egyedülálló esetén a kétszeresét,
- családjában – a vele együtt költözõ családtagjait is számítva – olyan ingatlanvagyonnal rendelkezik, amelynek forgalmi értéke nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének ötvenszeresét,
- családjában – a vele együtt költözõ családtagjait is számítva – olyan ingóvagyonnal rendelkezik, amelynek forgalmi értéke nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének százszorosa.
A fentiekben meghatározott feltételek igazolására a pályázó nyilatkozattételre hívható fel.
Amennyiben a pályázó a nyilatkozattételt megtagadja, vagy nyilatkozatában szándékosan valótlan adatokat tüntet fel, úgy õt a pályázati eljárásból kizártnak kell tekinteni.
8.Az ajánlat minimális tartalmi elemei a következõk:
A pályázónak nyilatkoznia kell arról , hogy elfogadja- e a pályázati feltételeket.
A pályázónak egyértelmûen nyilatkoznia kell a szociális helyzetérõl, jövedelmi és vagyoni viszonyairól és ezen adatok ellenõrizhetõségét is biztosítania kell. Kötelezettséget vállal arra, hogy igényjogosultságát megalapozó körülményeinek változásáról a bérbeadót tájékoztatja. A megkötendõ bérleti szerzõdésben feljogosítja a bérbeadót arra, hogy a bérleti szerzõdés bérleti díjra vonatkozó részét önkormányzati rendelet alapján egyoldalúan módosítsa legkésõbb a tárgyhónapot megelõzõ hó 10. napjáig.
9. Az ajánlatok benyújtásának határideje:
2008. február 6. 10.00 óra
(a postai úton feladott pályázatoknak ezen idõpontig be kell érkezniük),
nyilvános bontásának ideje pedig 2008. február 6. 11.00 óra
a Körmendi Vagyongazdálkodási Kft székhelyén, Körmend, Rákóczi u. 35. szám alatt.
10.A pályázati eljárásra vonatkozóan további információ szerezhetõ:
Körmendi Vagyongazdálkodási Kft.-nél illetve a 94/ 594-551-es telefonszámon.
11.Pályázatok elbírálása: a bérbeadásról (a lakás kiutalásáról) az önkormányzat Egészségügyi és Népjóléti bizottsága dönt.
12.Egyéb információ:
A bérlõ a megkötendõ bérleti szerzõdésben vállalja a jogszabályokban, illetve a helyi rendeletekben meghatározott és a bérlõt terhelõ kötelezettségeket.
A bérleti díj összegét az önkormányzat rendeletben állapítja meg, a bérleti díjon felül a bérlõt a szolgáltató vagy a bérbeadó vagy a házkezelõ által megállapított használati díj is terhelheti.
Az ingatlan igény szerint a kiíróval egyeztetett idõpontban a helyszínen megtekinthetõ.
További információ a Körmendi Vagyongazdálkodási Kft-nél kérhetõ ügyfélfogadási idõben.


A pályázati kiírás a Polgármesteri Hivatal hirdetõtábláján, a Körmendi Tv-ben, Képújságban, valamint a Körmendi Híradó címû folyóiratban kerül meghirdetésre.

Körmend, 2008. január 7.



Baranyai Mária
ügyvezetõ


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.