Egy táncos menedzser

droszler | 2003. március 21 23:25:09 | körmendi hírek |
Január elsejétől új térségmenedzser kezdte meg munkáját a polgármesteri hivatalban. Az ifjú hölgyet Szalai Mónikának hívják. Kétdiplomás, rendelkezik általános szociális munkás, valamint Európai Uniós szakértő felsőfokú végzettséggel. Mindkettőt a Pécsi Tudományegyetemen szerezte, előbbit a szombathelyi, utóbbit a zalaegerszegi kihelyezett tagozaton. Körmend-Horvátnádalja városrészen lakik. Fő feladata a térségi társulás településeinek infrastrukturális fejlesztése, az uniós csatlakozással kapcsolatos teendők koordinálása, szervezése Mint elmondta, ez a kistérségi társulás speciális helyzetben van, hiszen a társuláshoz tartozó 32 településből 27-ben a lakossági létszám még az ötszázat sem éri el. A hatékonyabb tevékenység érdekében együttműködési megállapodást is kötöttek Szentgotthárd és Őriszentpéter kistérségi társulásaival.
Mónikát egyébként a néptáncot kedvelő olvasóink jól ismerhetik, hiszen immáron 18 éve aktív tagja a Béri Balogh Ádám Táncegyüttesnek.
Beszélgetésünk során elmondta, hogy a kistérségi társulás legutóbbi közgyűlését február 26 -án Rádóckölkeden rendezték meg. Főbb napirendi pontjaikban a társulás alapító okiratának módosítása, valamint a szervezeti és működési szabályzatuk elkészítése szerepelt.

ász
Rábavidék 2003. március 21.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.