Kaland megzenésítve!

droszler | 2008. április 20 19:15:36 | Rába szennyezés |
Sikeres 2007-es nyitóesemény után jöhet a 2008-as folytatás! Tavaly bebizonyosodott: kiváló fesztiválhelyszín a zánkai Gyermek És Ifjúsági Centrum (vagy ahogy nagyon sokan emlékeznek rá: az úttörõváros), ahol napközben jókat lehetett fürödni, kirándulni, beszélgetni, ismerkedni, este pedig kiváló koncertek, partyk várták a fesztiválozókat.

Az idén sem lesz ez másképp, ám a kínálat tovább bõvül: július 23-a és 27-e között azokra is gondolunk, akik az abszolút aktív pihenés, azaz az sport és az extrém sportok elkötelezettjei mind nézõként, mind mûvelõként. többek közt a 2003-ig sikerrel mûködött FUNDANGO Water Jump nemzetközi versenye, görkorcsolya- és gördeszkapálya, strandfoci, továbbá az itt helyet kapott nagysikerû Kona Kerékpáros Találkozó várja Zánkán a BalaTone Fesztivál vendégeit.
A zenei kínálat összeállításánál is gondoltunk erre a közösségre, így fellép egyebek közt a Batsteaks, a Wu Tang Clan fõnök RZA, a Zion Train, Dj. Vadim, Killa Kela, illetve itt lesz a Noisia, dj Teebee, a Real MCKenzies, a Cagedbaby, és a Free Form Five is. És persze a legfontosabb hazaiak, de ezt hadd ne soroljuk fel, úgyis tudjátok, kik a legfontosabbak, illetve a folyamatosan bõvülõ programmenübõl is kiderül, a négy színpadon kik mutatják be a fesztivál 120 produkcióját.
Az se ijedjen meg, akinek nincs kedve a nyaktörõ mutatványokhoz, hiszen Zánka és az északi part így is gazdag kulturális, gasztronómiai, természeti és egyéb kínálattal vár mindenkit, nem beszélve az idén is olcsó belépõkrõl és az ár-érték arányban rendkívül kedvezõ szálláslehetõségekrõl a gyermek- és ifjúsági centrum területén.

Zenésítsd meg velünk az idén is a nyári kalandod!

www.balatonefestival.hu
www.konaklub.hu
www.deltafest.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.