Csak pötyögök

droszler | 2003. március 30 21:48:29 | honlapunk |
Kedves Látogatók!

A hét végén három új képgaléria került fel gyűjteményünkbe.
Jámbori Tamás jóvoltából színvonalas fotók kerültek a Batthyány-Strattmann László és Körmend galériába. Wolf Ferenc légifotóit bocsátotta rendelkezésünkre, illetve felkerült a római zarándoklat beígért második része.
Ezúton is köszönetet szeretnénk mondani valamennyi fotós kollégának. Már majdnem azt írtam, hogy...

A kerek számokhoz közeledve, néha értékelni kellene a munkánkat. Egy kisvárosi honlaphoz mérten úgy gondolom nem volt eredménytelen az eddigi munkánk. E rövid idő alatt 50.000 látogató és több mint 150.000 letöltött oldal jelez valamit, azt mindenesetre, hogy a webhelyre látogatók nem csak véletlenül találnak ide, hanem további oldalakat is megnéznek mielőtt tovább állnának.
Egyre több oldalon találjuk meg hivatkozásként a http://www.kormend.hu vagy a www.kormendplaza.hu hivatkozást.
Jó visszajelzéseket kapunk a Képgalériáról, melyben már több mint 1700 fotó érhető el. A képek közül 17600 került "letöltésre".

Készülőben van önkormányzati anyagunk, mely még áprilisban elérhető lesz.

Jó "fogadtatásban" részesültek a feltett kiadványok. Tovább szeretnénk haladni egyes, a város életét, a testvérvárosi kapcsolatot bemutató odalak többnyelvüvé tételében.

A város hivatalos honlapjának szerkesztőjeként több segítséget kaptam, kapok, mint amire számítottam, több kellemes meglepetés ért. Ez újabb ösztönzést ad arra, hogy talán jó úton járunk és kollégáimmal sikerül megvalósítani azt amire vállalkoztunk.

A további jó együttműködés reményében megköszönöm mindenkinek a támogatást.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.