Speckó bringák a körmendi rendőröknek

droszler | 2008. június 27 10:58:15 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
A két 300 ezer forintos kerékpárt fõleg a nyári szezonban fogják használni a Vas megyei városban.

Önkéntesség, rátermettség és fizikai alkalmasság alapján választották ki, majd készítették fel azt a két kerékpáros járõrt, akik ezentúl két keréken teljesítenek szolgálatot Körmenden és környékén.

Ma adták át Körmend belvárosában azt a két kerékpárt, amelyet a körmendi kapitányság közrendvédelmi osztályának munkatársai fognak használni fõleg a nyári szezonban. A város területén is, de azon kívül is, így például az Õrségi vásáron, az üdülõ és horgász övezetekben lesznek bevethetõek a könnyen mozgó rend õrei.

Jelképesen Szendrõdi Barnabás rendõr-alezredes, valójában pedig Kiss Tibor rendõrzászlós járõrvezetõ és társa Németh Zoltán rendõr- törzsõrmester vette át a 300-300 ezer forint értékû, német gyártmányú speciális kerékpárokat és öltözetet, amelyet a közbiztonsági alapítvány és az önkormányzat finanszírozott, illetve szakemberek segítségével Földes Imre, a Biciklon kerékpárüzlet vezetõje állított össze.

Bebes István polgármestertõl és Horváth Tibor katasztrófavédelmi területi vezetõtõl még egy GPS eszközt is kaptak a rendõrök.

Szerzõ: Vas MRFK, ALON


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.