Kosárlabda igazolások

droszler | 2008. július 02 09:40:53 | kosárlabda |
Tóth Gergõ is aláírt

Körmend, 2008. július 2.

A mai napon a körmendi csapat tehetsége, Tóth Gergõ is elkötelezte magát a bajnoki ezüstérmes Polaroid – Lami Véd Körmend csapatához. A fiatal centerjátékos 1+1 éves szerzõdését írta alá - sajátos módon - Marcaliban.

„Ezúttal sokat rágódtam, de meghoztam a döntésem. Maradok Körmenden ahol a szerzõdés szerint garantált játékperceket és edzõi bizalmat kapok majd, amit igyekszem meghálálni a szezon folyamán. Több lehetõségem is volt más csapatoknál akár kezdõ is lehettem volna, de úgy gondoltam a fejlõdésemet az szolgálja a legjobban, ha Krivacsevics edzõ tanítványaként egy erõs csapatban mérettetem meg magam. – nyilatkozta a fiatal játékos.

„Tóth Gergõ értékét nem kell kihangsúlyoznom, hisz mindenki tisztában van azzal, hogy a tehetségek számát tekintve nem állunk túl jól, nemcsak Körmenden, de Magyarországon sem. Elég csak a közelmúlt történéseire gondolunk, mekkora gondot tud okozni egy fiatal kiválása minden csapatnál , legyen az akár bivalyerõs is. Többek között ezért is volt kiemelkedõen fontos számomra, hogy tehetségünket ne csak megõrizzük, de kétéves szerzõdése mivoltából, középtávon tudjunk vele számolni és a csapatba beépíteni” – nyilatkozta Szabó Szabolcs, tulajdonos.

KKC INFO


Körmend, 2008. 06.30

Elkezdõdött a csapatépítés Körmenden. Fodor Gergõ és Ferencz Csaba pénteken aláírta szerzõdését a 2008-2009-es bajnokságot illetõen. Mindkét játékos kapott ajánlatokat más magyar élvonalbeli csapattól, de sikerült szerencsésen megegyezniük a Klub vezetõségével, így mindketten Körmenden maradnak.

Ferencz Csaba a Polaroid Lami Véd Körmend 2-3 poszton bevethetõ játékosa elmondta: „Nagyon örülök hogy a következõ bajnokságban is piros-feketében léphetek pályára, és remélem az idén még jobb eredményt fogunk elérni, mint az elmúlt szezonban. Nagy örömömre szolgál, hogy a Klub tervei szerint a 2008-2009-ben nemzetközi szinten is bizonyíthatom tudásomat.”

„Manix Auriantal tavaszi aláírása után újabb két stratégiailag fontos emberrel sikerült megállapodnunk és további szerzõdések aláírására készülünk a héten. Manix mellett a magyar mag és plusz két amerikai játékos igazolása a tervünk. Július közepén a szakmai stáb kiutazik a tengerentúlra és több kiszemelt közül fogja kiválasztani a csapatnak legmegfelelõbb játékosokat a még betöltetlen posztokra.” - nyilatkozta Szabó Szabolcs a Körmendi Kosárlabda Club tulajdonosa.

KKC


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.