Holnap sorsolnak

droszler | 2008. július 07 20:59:59 | kosárlabda |
A Polaroid Lami-Véd Körmend csapatának vezetõsége Krivacsevics Dragoljub vezetõedzõvel együtt a mai napon Berlinbe repült, ahol a mai este folyamán egy gálavacsora keretében több európai élcsapattal találkoznak, köztük a Benetton Treviso vezetõségével is. Az utazás fõ célja azonban a holnap 16 órakor megrendezésre kerülõ FIBA Eurochallenge Cup sorsolás.

„Igazából mindegy, ki lesz az ellenfelünk, biztosan nagyon erõs csapatot kell majd legyõznünk ahhoz, hogy továbbjuthassunk. Én már azzal is elégedett lennék, ha az orosz és az ukrán csapatokat elkerülnénk. Szívem szerint azonban egy könnyebb román csapat ellen kezdenék” – nyilatkozta Krivacsevics Dragoljub vezetõedzõ.
„A mai vacsora, ill. a holnap délelõtti individuális találkozók, különösen a nagy csapatok vezetõivel, legalább olyan fontosak és jó lehetõségek, mint egy esetleges szerencsés sorsolás. Az én kívánságlistámon az amszterdami csapat és a KK Zagreb szerepel, remélem, kettõjük közül valamelyikkel kezdhetünk. Szerintem nincs a kalapban verhetetlen ellenfél, de lebecsülendõ sem” – véli Szabó Szabolcs, a körmendi csapat tulajdonosa.
Holnap délben az Euroliga, mint a legrangosabb európai vetélkedés sorsolásával kezdõdik a mindenki által nagyon várt FIBA rendezvény. A körmendi vezetõség a délután 4 órai sorsolás után egyeztet majd az ellenfélként kapott csapatok vezetõségével a mérkõzések idõpontjáról és a csapatok különleges kéréseirõl.

KKC Info


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.