Bővült a keret

droszler | 2008. július 26 08:05:54 | kosárlabda |
Két új játékossal bõvült a Polaroid Lami-Véd Körmend játékoskerete


A román bajnokságból Marosvásárhelyrõl érkezett a 25 esztendõs amerikai Bryan McCullough, akinek 22-es pontátlaga volt az elõzõ évadban. Hegedüs Gergely a B csoportos Veszprémbõl érkezett.
Trummer Rudolf és a csapat vezetésének elképzelései továbbra is messze állnak egymástól.

A jelenlegi keret:

Brian McCullough
Ferencz Csaba
Fodor Gergely
Fodor Márton
Hegedûs Gergely
Keresztes Rafael
Kocsis Tamás
Manix Auriantal
Tóth Gergõ
Vavra Péter


Stratégiai magyar játékossal bõvült, s immáron tízfõs a Polaroid – Lami Véd Körmend kosárlabdacsapatának a kerete


Hegedüs Gergely a mai napon aláírta hároméves szerzõdését a körmendi csapathoz. Hegedüs rendelkezik már elsõ osztályos múlttal, de tavaly az NB-1 B-s Veszprém csapatát erõsítette, átlagban közel 20 pontot dobva.

A körmendi csapat új szerzeménye 25 éves, 196 cm magas, nagyon erõs testalkatú, s minden káros szenvedélytõl mentes fiatal. Utolsó veszprémi szezonjában többnyire a 4-es poszton szerepelt, de tud játszani a 2-3-4 – es pozíció bármelyikén. Dobószázaléka imponáló, a kétpontosokat 60, a hárompontosokat 40 százalékos biztonsággal dobta az elmúlt szezonban. http://www.24-seconds.com/player_bontott.php?player_id=36

Hároméves szerzõdése, mely csak a csapat részérõl bontható fel az egyes szezonok végén következmények nélkül, megfelelõ hátteret biztosíthat a szakmai vezetésnek a játékos csapatba építésére.

A láthatóan boldog játékos elsõ körmendi nyilatkozatában elmondta:

„Megtiszteltetés számomra, hogy az ország egyik legpatinásabb csapatában játszhatok, remélem, hogy rászolgálok a bizalomra, és szerezhetek pár élményekben dús pillanatot a körmendi szurkolóknak”

„Elkezdtünk valamit, ami remélhetõleg megfelelõ alapot adhat a középtávú stratégiánk megvalósítására. Gergõ személyében egy rendkívül szerény, céltudatos sportolót sikerült megszereznünk, aki a szakmai vezetés szerint megfelelõ tehetséggel rendelkezik ahhoz, hogy sok munkával alapember válhasson belõle. – nyilatkozta Szabó Szabolcs – a klub tulajdonosa.

„A próbajáték alkalmával Gergõ megmutatta, hogy van kellõ akarata és játékhoz való alázata. Szeretném, ha õ lenne az edzéseken és mérkõzéseken is az, aki folyamatosan bizonyítja, hogy a befektetett bizalmam irányába nem volt hiábavaló.” – fejtette ki véleményét Dragoljub Krivacevic – vezetõedzõ.

A klub továbbra is tárgyalásokat folytat Trummer Rudolffal, akinek megtette ajánlatát, de egyelõre a felek elképzelései nem közeledtek. Egy újabb légiós, egy pozíciós center megszerzése után, már akár teljes is lehet a tavalyi ezüstérmes csapat kerete.



Bryan McCullough - egy igazi gólzsák - lesz Manix Auriantal amerikai társa Körmenden!




BRYAN McCULLOUGH a mai napon kétéves szerzõdést írt alá a POLAROID – LAMIVÉD KÖRMEND, EUROCHALLENGE CUP sorozatban szereplõ csapatához!

Bryan McCullough egy 25 éves, szenzációsan atletikus sztárjátékos lesz a második légiós a következõ évadban Körmenden. A magyar szurkolók által is ismert játékos (tavaly õ lett a Göcsej Kupa legjobb játékosa) tökéletes választás lehet, hisz a 2-3-4-es poszton is otthonosan mozog és nem mellékesen tavaly a román elsõ osztályban közel 23 pontot és 5 lepattanót átlagolt. Üde színfolt, hogy a hármasokat 41%-os pontossággal dobja.
Hogy kitûnõ átlaga nem a véletlen mûve az kiderül a tavalyelõtti 25 pontos, 5 lepattanós átlagából is. http://video.google.com/videosearch?q=Bryan+McCullough&sitesearch

Kétéves szerzõdése - mely a közeljövõben Long Island- i próbajátéka után lép életbe - a körmendi vezetés stratégiájának része, akik tudatosan szerettek volna olyan sztárjátékost megszerezni, akire nem csak rövidtávon számíthatnak.

A frissen igazolt gólvágó elsõ nyilatkozatában elmondta:

„Két évig leszek Magyarországon, két bajnokságot szeretnék nyerni. Ezt a célt tûztem ki magam elé, s remélem mindenki segítségemre lesz céljaim elérésében! Az interneten már láttam, hogy a közönségünkön semmi nem fog múlni.”

„Bryan tökéletesen formázza azt a játékost, akit kerestünk. Több poszton is bevethetõ, kitûnõ átlaggal rendelkezik, s középtávra jelenthet megoldást nekünk! Végtelenül elégedett vagyok, hogy közel egy hónap kemény munka után sikerült aláírnunk a megállapodást! – nyilatkozta Szabó Szabolcs – a klub tulajdonosa.

„Bryan és Manix Auriantal, valamint a magyar játékosaink minden bizonnyal erõs mezõnysort fognak alkotni. Feladatunk most a centersor megerõsítése lesz. Hosszú még az út, dolgozunk tovább. Holland ellenfelünk nagyon erõsnek tûnik a palánk alatt, de remélem megtaláljuk a megfelelõ játékosokat a magas posztokra is. Bizakodó vagyok.” – fejtette ki véleményét Dragoljub Krivacevic – vezetõedzõ.

„Bryan McCullough sztárjátékos volt Romániában. Valószínû esélye sem lett volna a körmendi csapatnak a megszerzésére, ha nem vállalja az európai megmérettetést az Eurochallenge Cup sorozatban. A kétéves szerzõdés így is bravúros.” - nyilatkozta Déri Tamás, a játékos amerikai ügynökének magyarországi képviselõje.

A POLAROID - LAMI VÉD KÖRMEND CSAPATÁNAK IMMÁRON 10 IGAZOLT JÁTÉKOSA VAN.

KKC INFÓ


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.