George Banks nem lehet a Körmend játékosa

droszler | 2008. szeptember 18 17:04:46 | kosárlabda |
A Polaroid Lami-Véd Körmend csapatának ajánlatát ugyan elfogadta es szerzõdését is aláírta George Banks a 2006-07 es magyar kosárlabda bajnokság talán egyik legnagyobb sztárja , azonban úgy tûnik mégsem igazolhat a Rába-partra.
Az üzlet meghiúsulásának oka az, hogy Banks korábbi klubja – az Albacomp - nem hajlandó kiadni a játékos játékengedélyét, mert elmondásuk szerint a játékos tartozik nekik. A játékos ezzel szemben azt állítja , hogy a tartozását másfél éves eltiltásával letudta. A helyzetet oly módon magyarázza, miszerint ha valaki elkövetet egy hibát, akkor azért azt csak egyszer lehet megbüntetni, s abszurd dolognak tartja, hogy valakit megbüntetnek , de a büntetése letöltése után sem állhat munkába ugyanazon dolog miatt.

A Polaroid Lami Véd csapatának nagy károkat okoz a kialakult helyzet, hisz Banks a hétvégi finnországi tornán mar bemutatkozhatott volna új csapatában, azonban most lehet hogy új játékos után kell néznie Krivacsevics Dragoljub vezetõedzõnek. A csapatot hátráltatja másik centere, Vavra Peter sérülése is,aki valószínûleg sérülése miatt kihagyja a finnországi túrát.

Szabó Szabolcs a csapat tulajdonosa illetve Banks ügynöke azonban továbbra is próbál egyeztetni az Albacomp-al es az MKOSZ-el a kialakult helyzetrõl.


KKC Info


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.