Hollywood-i story Körmenden: Corey Minnifield is aláírt !

droszler | 2008. szeptember 24 22:44:21 | kosárlabda |
Corey Minnifield, a 27 éves center/erõcsatár is aláírta a Polaroid Lami Véd Körmend szerzõdési ajánlatát és már a mai napon Magyarországra utazik, ahol 10 napos próbajátékon vesz majd részt. Corey közvetlenül az NBA alatti D-Ligában a tavalyi évben 41 meccsen 16,8 pontot dobott átlagban és ehhez még 6 lepattanót is szerzett. Próbajátéka után a játékost szerzõdése 1 évig köti majd Körmendre.

Déri Tamás, a játékos magyarországi ügynöke és Szabó Szabolcs, a körmendi csapat tulajdonosa a mai napon közös sajtónyilatkozatban jelentették be Corey Minnifield szerzõdtetését.




Déri Tamás, a játékos ügynöke elmondta:

"Ügynöki karrierem egyik csúcspontja Corey Minnifield ideszerzõdtetése. Ilyen statisztikával rendelkezõ, az NBA fiókligájában, a D ligában szereplõ játékost még nem közvetítettem ki Magyarországra. A statisztika alapján Minnifield európai élcsapatokban játszhatott volna, minimum 300 ezer dolláros fizetés mellett, de ezekért a zsíros szerzõdésekért nagyon sok játékos versenyez. A Körmendnek szerencséje volt. Corey szeretné megmutatni magát az európai porondon, mint kiemelkedõ játékos, s ehhez a körmendi csapat ideális megoldás lehet, hisz meggyõzõdése hogy a magyar csapat továbbjut a selejtezõkbõl és a csoportmeccseken erõs ellenfelekkel találkozik majd. Meggyõzõdésem, hogy jövõre az európai élcsapatok valamelyikében játszik majd, de addig is kiélvezhetjük a 27 éves center játékát, bár most a próbajáték sem formalitás Körmenden."

Szabó Szabolcs a Polaroid Lami-Véd Körmend tulajdonosa óvatosan fogalmazva az alábbiakat nyilatkozta:

"Corey szerzõdtetése bár szenzáció, de senki ne gondolja, hogy már most bajnok a Körmend és a pénz is korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre. Ez egy jó lehetõség volt, amit kihasználtunk, annak tükrében is, hogy Banks –mérkõzéshiánya miatt- egy picit sötét ló. Elképzelhetõ, hogy mindkét játékost megtartjuk, amennyiben a költségvetésünk bírja és a játékos próbajátéka is meggyõzi a vezetõedzõnket. Lehetséges azonban az is, hogy csak egyikõjük marad. Erre a kérdésre pár napon belül választ kapunk, azonban annyit már a statisztikákból és a videókból is látunk, hogy ez egy különleges igazolás, amire mindenképpen büszke lehet minden körmendi érzelmû kosárlabdabarát."

KKC Infó


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.