Reggae News From LB27

droszler | 2008. november 13 19:50:02 | kultúra |
Brothers & Sisters!


Szomorú hírrel kezdjük levelünket, mert egy közeli zenész-barátunk néhány napja végleg itt hagyott minket.
Csókássy Ervin-nel a hazai reggae éledezésének korai idõszakában ismerkedtünk meg 1998-99 környékén. A Reggaester zenekar billentyûseként nagy lelkesedéssel vágott bele a reggae muzsika elsajátításába. Bár szívében igazi rockzenész volt, mégis otthonosan mozgott a reggae világában. Hammond szólóira sokan emlékezhetünk a Trafó Klub reggae bulijairól, ahol a Re-G vendégeként gyakran közremûködött.
Ervin taxizott, nem egyszer szállította fáradt testünket haza egy-egy koncert után. Lehetett tudni, hogy a szívével voltak korábban problémái, mégis váratlanul ért mindenkit a hír, hogy a motor leállt mellkasában!

Ervin a hazai reggae család tagja voltál és az is maradsz! Nyugodj békében és vigyázz Magadra odaát!



November 12-e van, jó hideg odakinn és ezen a tél felé kanyarodó éjszakán újabb hírekkel szolgálunk itt a Weekly Roots hasábjain.

Egyrészt örömmel jelentjük azoknak, akik nem lehettek ott, hogy a MÜPA buli nagyon-nagyon jól sikerült! Maximális tisztelet A House Of Riddim-nek, Marlene Johnson-nak és Fitta Warri-nak, illetve a PASO Brass zenészeinek (Lacinak, Seggesnek, Lukinak és Tominak), akikkel új lendületet kapott a Ladánybene 27 zenéje! Nagyon jól éreztük magunkat!

Nagyon jól sikeredett a novemberi Reggae On The Boat party is a Blue Riveren! Jól megtöltöttük a kis hajót! Köszönjük Áfonyának és a Billy Zone-nak a segítséget és a hangulat fokozását! Decemberben ismét találkozunk!

És végül, elindulunk egy õszi-téli turnéra, melyen a BABYLON CIRKUSZ albumunk anyagát olyan helyekre is eljuttatjuk, ahol régen jártunk már!!!


Székesfehérvári Barátok!

Szombaton este a Fezen Klubban játszunk, ráadásul egy húzós party várható, mivel vendégünk lesz a hazai reggae élet egyik legfiatalabb roots csapata, az ANOTHER DAY és éjjel, a koncertünk után az LB Reggae Sound System (RasTamás és T.B.Homelock) rakja a jobbnál jobb zenéket. Mindenképp érdemes eljönni!

Fezen Klub, Székesfehérvár, Hadiárva u. 2. II. emelet! Jegyárak: elõvételben: 1.200,- Ft, a helyszínen: 1.500,- Ft




Debreceni Barátok! Gyülekezõ!!!

Jövõ szerdán, 19-én a Klinika Egyetemi Klubba érkezünk, hogy bemutassuk a Babylon Cirkuszt! Rengeteg levelet kaptunk az utóbbi idõben Debrecenbõl és környékérõl, hogy mikor megyünk már arrafelé, mert bizony régen voltunk. Hát most végre eljött az idõ, ráadásul egy húzós egyetemi napon, ahol kedvezményes 1000 Ft-os jegyárakkal várunk Benneteket!
A Ladánybene 27 koncertje után (és elõtt) a zenekar hivatalos szelektorai, RasTamás és T.B.Homelock, azaz az LB Reggae Sound System gondoskodik a jó roots, dancehall és ska zenékrõl…






További koncertjeink:

November 21. Budapest, Alcatraz
November 22. Veszprém, Expresszó
December 5. Budapest, R.O.T.B.
December 10. Eger, Egál Klub
December 13. Gyõr, II. Gyõri Ska-Reggae Fesztivál,
December 20. Nyíregyháza, Club Arsenal
December 26. Szombathely, Savaria Mozi…


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.