Szerencse mailben

droszler | 2009. január 01 20:00:43 | humor |
Szerencse


Ez az ímail szerencsét hoz, feltéve, ha 13 példányban továbbküldöd. Kizárólag olyanoknak küldd el, akiknek tudod az ímélcímét. Ellenkezo esetben óriási szerencsétlenség fog érni.
Kovács Géza megkapta a levelet, és olyannak továbbította, akinek nem tudta az ímélcímét, másnap meghalt az anyósa. Mindenképpen küldd tovább, nagy szerencséd lesz.
Ezt az ímélt a XVIII. században indította útjára egy informatikus szerzetes, másnap Õ lett XIII. Piusz pápa. De senki nem küldte tovább és mindenki meghalt.
Jézus csak 12 pédányban küldte tovább. Hamadnapra megírta a 13-at is.
Ajszek Nyuton továbbküldte, és másnap a fejére esett egy alma.
Albert Ejnstejn továbbküldte, másnap megalkotta a speciális relativitáselméletet.
Zsan Dark nem volt babonás, ezért nem küldte tovább, másnap boszorkányság vádjával megégették.
Sztálin elküldte Hitlernek, de Õ nem küldte tovább.
Etiópiában senki nem küldte tovább, mivel ott nincs internet, másnapra kialakult a szahel övezet. Ez egy nép tévedése volt, melynek problematikája ma is foglalkoztatja az emberiséget.
A japánoknál jól kiépített a világháló, ok továbbküldték.
A svájciak is.
A horvátok tovább akarták küldeni, de a szerbek nem engedték. Másnap Jugoszlávia szétszakadt és kitört a háború.
Bill Gécc továbbküldte, másnap o lett a világ leggazdagabb embere.
Angliában egy gyufaárus kislány, K. Erzsébet nem 13, hanem 14 pédányt küldött tovább olyanoknak, akiknek ismerte az ímélcímét, egy héten belül királynõvé választották, és Õ lett a világ leggazdagabb nõje.
Arnold Svarcenegger továbbküldte. Másnap Õ lett a terminátor.
Pamela Anderzon is továbbküldte, másnap kétszer akkorák lettek a mellei.
Bill Gecc újból megkapta, de úgy gondolta, elég gazdag ahhoz, hogy ne küldje tovább, és nem küldte el. Azonnal lefagyott a vindóz. Másnap mégis továbbküdte, aznap 50 millió dollart keresett.
Én is megkaptam, de nem küldtem tovább, mert nem vagyok babonás, és másnap 40 millió forintot vesztettem kártyán. Megbántam, hogy nem küldtem tovább, ezért mégis továbbküldtem, aztán kivándoroltam brunejbe. Másnap szultánná választottak.
Horn Gyula hat évvel ezelott továbbküldte, de két éve nem.
Orbán Viktor továbbküldte.
Torgyán József csak 11 példányban küldte tovább.
Egy román férfi palackposta formájában a Tiszába dobta, de a Tisza nem sodorta tovább.
Luk Szkajvoker továbbküldte
Dart Véder nem küldte tovább
Amidala hercegnõ eleinte nem akarta továbbküldeni, de amikor látta, hogy leigázzák a bolygóját, az egész palotát ráállította az ügyre, és 1313 példányban továbbküldte. Másnap a kis Anakin megnyerte az autóversenyt.
Brusz Villisz továbbküldte, és másnap az ötödik elemben megmentette a világot egy böhöm meteorittól, ráadásul élve megúszta, és megkapta Milla Jovovicsot, aki nem küldte tovább, és másnap a zsan dark cimu Luk Besszon filmben boszorkányság vádjával megégették.
Amikor Brusz Villisz újból megkapta, nem küldte tovább, mert teljesen lefoglalta a daj hard forgatása. Másnap fölkérték az Armageddon foszerepére.
Kérlek szabadkézzel írd le 13 példányban, és ne használj semmiféle sokszorosító eljárást. Aztán szkenneld be, mindet külön-külön, és küldd tovább olyanoknak, akiket a legjobban kedvelsz, és tudod az ímélcímüket. Ha megteszed, és szerencséd van, másnapra sikerül befejezned és túl leszel rajta. Csak olyannak küldd el, akinek ismered az ímélcímét. Mert ha másnak is elküldöd, óriási szerencsétlenség fog érni, például meghalsz vagy beteg lesz egy közeli ismerosöd, akinek ismered az ímélcímét. Ne tegyél hozzá, mert csak így eredeti formájában van mágikus ereje, ahogy XIII. Piusz
megírta.

Küldd tovább mindenképpen. Másnap szerencséd lesz. Ígérem.

Ui: Ne feledd, 13 példányban!


Forrás és további humoros írások www.egyperces.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.