Csökkenő Domino SMS- és percdíjak

droszler | 2003. április 24 02:11:17 | közérdekü |
A Westel május 1-től a Domino, a Domino SMS, a Domino7 és a Domino Egyenlítő díjcsomagok percdíjait, részben pedig SMS díjait is csökkenti;

a változások szinte minden tarifaelemet érintenek. A Domino díjcsomagban egyedülállóan megválasztható kedvezményes időszak egy órával hosszabb lesz és ennek igénybevételével napközben 25 forintos percdíj mellett lehet telefonálni.

Az idén 10 éves Westel a havidíjas ügyfeleinek nyújtott kedvezmények bevezetését követően május elejétől csökkenti több millió kártyás ügyfelének percdíjait, így a Domino és Domino7 díjcsomagot használók jelentősen, a Domino SMS és Domino Egyenlítő felhasználói pedig kisebb mértékben csökkenő percdíjakkal telefonálhatnak. A Domino és Domino SMS díjcsomagokban emellett a rövid szöveges üzenetek is olcsóbbak lesznek.

A Domino csomagban ezentúl csúcsidőben csupán 50 forintos díj mellett érhetők el a westelesek, a Magyarországon egyedülállóan kiválasztható délelőtti és délutáni Szabad Idő pedig ezentúl egy órával meghosszabbodik, azaz 7-12 óráig vagy 12-16 óráig használható fel (alapbeállításként pedig a 19-22 óráig szóló időszak érvényes). A Szabad Idő révén megválasztható kedvezményes időszakban, tehát napközben például akár 5 órán keresztül hálózaton belül percenként 25 forintért lehet majd beszélgetni!

A Domino és Domino7 csomagokban a hét minden napján éjszaka, azaz a nap több mint egyharmadában elérhető hálózaton belüli percdíj a hazai mobilpiacon legalacsonyabb szintre, bruttó 15 forintra mérséklődik. A Domino7 díjcsomaggal a hálózaton belüli 18 forintos SMS díj mellett hetente 116 órán keresztül a westelesek és vezetékes számok mindössze bruttó 25 forintért hívhatók.

A Domino csomagban az SMS az eddigi 38 forint helyett hálózaton belül 30, hálózaton kívül 35 forintba kerül majd, a Domino SMS díjcsomagban pedig a rövid szöveges üzenetekért hálózattól függeltenül egységesen 20 forintot kell fizetni.

Kedvező változás, hogy a Domino és Domino Egyenlítő csomagokban a hangposta csúcsidős hívásának díja 50 forintra mérséklődik, azon kívül pedig továbbra is díjmentes marad. Az eddigi Westel 30-as számlázás helyett májustól a forgalmi díjak mérése minden Domino díjcsomagban 30 másodperces egységekben történik és minden megkezdett egység díjköteles.

A percdíjak csökkenése mellett a februárban 1 éves időtartamra meghirdetett akciós GPRS díjak révén a WAP és az internet használata továbbra is előnyös marad.

Forrás: Westel Prog.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.