Pályázati felhívás - ingatlan értékesítés

droszler | 2009. május 13 18:13:24 | körmendi hírek |
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Körmend Város Önkormányzata (9900 Körmend, Szabadság tér 7.) pályázati felhívást tesz közzé önkormányzati tulajdonban álló ingatlan értékesítése céljából:

A pályázat tárgya: a körmendi ingatlan nyilvántartásban 433 helyrajzi szám alatt felvett, 267 m2 nagyságú, kisvárosias lakóterület építési övezetbe sorolt, természetben Körmend, Arany János utca 19. szám alatt található ingatlan értékesítése.

A kiíró az ingatlant beépítési kötelezettséggel kívánja értékesíteni, ennek biztosítására elidegenítési tilalmat és visszavásárlási jogot fog az ingatlan-nyilvántartásban az ingatlanra feljegyeztetni. Az ingatlan vevõje az adásvételtõl számított 4 éven belül köteles az ingatlant beépíteni.

Az ingatlan kikiáltási ára: 5.340.000,- Ft.

Az ingatlan a helyszínen bármikor szabadon megtekinthetõ.

A pályázatok elbírálásának elsõdleges szempontja a vételár nagysága. Az elbírálásnál elõnyt élvez az a pályázó, aki az ingatlan beépítési határidejére vonatkozóan kedvezõbb megajánlást tett. Az elbírálásnál a kiíró figyelembe veszi azt is, hogy milyen típusú beépítést kíván a pályázó az ingatlanon megvalósítani. Csak olyan beépítést lehet az ingatlanon megvalósítani, amit a helyi építési szabályzat vonatkozó elõírásai lehetõvé tesznek.

Az ajánlatok benyújtása: az ajánlatokat a Polgármesteri Hivatal 116-os irodájában lehet benyújtani; zárt borítékban, 3 példányban, melybõl egy példányt minden oldalon aláírva és „eredeti” megjelöléssel kell ellátni. A borítékon csak a következõ szerepeljen: „Ajánlat a 433 helyrajzi számú ingatlan értékesítésére”. A boríték semmilyen utalást ne tartalmazzon az ajánlattevõ személyére vonatkozólag!

Az ajánlat minimális tartalmi elemei a következõk:
- a pályázati feltételek elfogadásáról szóló ajánlattevõi nyilatkozat;
- az ajánlattevõ ajánlata a vételár összegére vonatkozóan (bruttó egyösszegû megajánlás);
- az ajánlattevõ ajánlata az ingatlan beépítésére, annak határidejére vonatkozóan;
- az ajánlattevõ nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogyan kívánja hasznosítani az ingatlant (milyen célból, illetve milyen jellegû épületet kíván létesíteni rajta);
- az ajánlattevõ nyilatkozata az ajánlati kötöttség elfogadására vonatkozóan;
- az ajánlat elsõ lapja egy olvasólap legyen, amelyen a következõ adatok szerepeljenek:
-- az ajánlattevõ neve és székhelye
-- a vételár összegére tett megajánlás (bruttó módon Ft-ban meghatározva)
-- az ingatlan beépítésének határidejére vonatkozóan tett megajánlás.

Az ajánlatok benyújtásának határideje: 2009. július 15. 9.00 h

A kiíró fenntartja magának azt a jogot, hogy a pályázati eljárást – akár indoklás nélkül is – eredménytelennek minõsítheti.
A felhívás teljes terjedelemben megtekinthetõ a Polgármesteri Hivatal hirdetõtábláján, illetve a pályázati eljárásra vonatkozóan további információ kérhetõ a Polgármesteri Hivatalban, a pályázati kiírással kapcsolatban dr. Fábián Ágnes irodavezetõnél (telefonszám: 94/592-936); az ingatlanra vonatkozóan Forró Szilvia irodavezetõnél (telefonszám: 94/592-942).

Körmend, 2009. május 13.

Gombásné Nardai Ibolya
aljegyzõ


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.