WEEKLY ROOTS

droszler | 2009. június 11 20:05:54 | kultúra |
WEEKLY ROOTS
Ha képekkel együtt szeretnéd olvasgatni, klikkelj ide:
http://www.lb27.hu/weekly/1244677258/weekly20090608.doc
A fotókiállításunk anyagából is láthatsz képeket, úgyhogy érdemes megnézni!

Jeah Man!

A várva várt Reggae Camp hírekkel jelentkezünk, úgyhogy ne is szaporítsuk tovább a szót, vágjunk a közepébe!


- REGGAE CAMP 2009 – július 29 – augusztus 2.
- HELP JAMAICA – A38 – június 12.
- JAMAICA ’99 – fotókiállítás Százhalombattán…
- SKATALITES – koncert az M1-en!
- LB27 koncertek

LB27 REGGAE CAMP 2009
JÚLIUS 29 – AUGUSZTUS 2.
SZÁZHALOMBATTA – VSZK
5 NAP JAMAICA!

DON CARLOS és természetesen a teljes hazai élmezõny a 2009-es Reggae Camp színpadán! A részletes programot néhány napon belül megtaláljátok az oldalunkon!
www.lb27.hu

Az idei Camp koncertprogramja szerdán este indul és szombat éjszakáig tart. Vasárnap egy levezetõ napot tartunk „STRANDSYSTEM” és pancsolás jelleggel, ahol a Camp legjobb szelektorai váltják egymást a lemezjátszóknál.

Természetesen idén is a legjobb zenékre és hatalmas pörgésre számíthattok a sound system sátrunkban és nyugisabb roots reggae-kre a strandon! Idén is free lesz a strandolás a Camp vendégei részére és ismét kifogástalan vendéglátásban lehet majd részünk!

A sátrazással kapcsolatban már most szeretnénk kérni Benneteket, hogy takarékoskodjatok a sátorhelyekkel! Gondoljatok a késõbb érkezõ rasztákra, Nekik is maradjon hely, ezért próbáljatok meg szorosan egymás mellé állítani a sátraitokat!

Az önálló szervezésben, a kempingben dübörgõ kis sound systemekkel pedig igyekezzetek a fõkaputól távolabb esõ részekre táborozni, hiszen a hangerõvel idén is vigyáznunk kell!

KEDVEZMÉNYES JEGYELÕVÉTELEZÉS JÚLIUS 10-IG!!!

A jegyértékesítést idén magunk oldjuk meg, ezért aki kedvezményesen szeretne elõvételben hozzájutni a belépõjegyekhez, figyelmesen olvassa el az alábbi sorokat!

A kedvezményes, elõvételes jegyekhez július 10-én éjfélig így juthatsz hozzá:

1., Küldj egy e-mailt a campticket@lb27.hu címre, amelyben szerepeljen a neved, címed, személyi igazolványszámod és a vásárolni kívánt jegy típusa (heti, hétvégi)! Subject-ben pedig a „JEGYRENDELÉS” szó szerepeljen! Javasoljuk, hogy tértivevénnyel küldd ezt az e-mail-t, hogy annak megérkezésérõl megbizonyosodhass!

Mi regisztráljuk igénylésed és az adataidat.

2., Fizesd be a megfelelõ összeget, a 10102244-65329400-01000004 számlaszámra!
Elõvételes hetijegy: 12.400 Ft. Elõvételes hétvégi jegy: 7.400 Ft. Fontos, hogy a nevedet és címedet a pénz utalásakor is tüntesd fel!

3., A pénz megérkezésekor e-mailben elküldjük azt a személyre szóló kódot, ami a Reggae Camp látogatására jogosít.

4., Ezzel a kóddal és a személyiddel kapod meg a karszalagodat a Camp bejáratánál, tehát mindkettõt feltétlenül hozd Magaddal!

5., Fejenként csak egy jegy rendelhetõ!

Július 11-tõl már csak a helyszínen, a Camp idején, az eredeti áron juthatsz hetijegyhez (13.500 Ft), hétvégi jegyet nem árusítunk, csak az adott napokra napijegyet!

Tehát a jegyárak még egyszer:

Napijegyek:
(csak a helyszínen)

Július 29. szerda – 3.000 Ft
Július 30. csütörtök – 3000 Ft
Július 31. péntek – 3.900 Ft
Augusztus 1. szombat – 3.500 Ft
Augusztus 2. vasárnap – 1.000 Ft

Kedvezményes hétvégi jegy: 7.400 Ft
(Érvényes július 31. augusztus 1., 2. Csak elõvételben kapható!)

Kedvezményes hetijegy: 12.400 Ft
(csak elõvételben kapható)

Hetijegy a helyszínen: 13.500 Ft

A hetijegyek szerda 12:00-tól 2-án 18:00-ig, a hétvégi jegyek péntek 12:00-tól 2-án 18:00-ig, a napijegyek másnap délig érvényesek.

-------------------------------


A jamaicai segélykoncert (Dancehall.hu oldalról, respect to Bosi!)

Help Jamaica! Budapest - június 12. A38!

2009 június 12-én az A38 ad otthont az egész világon átívelõ HELP Jamaica! jótékonysági rendezvény sorozat magyarországi eseményének, melyen fellép a hazai reggae-mozgalom színe-java. Az egész napos program bevételét a HELP Jamaica projekt támogatására fordítjuk.
Budapest eddigi talán legnagyobb közös reggae-megmozdulására valóságos fesztivál-hajóvá változik majd az A38. A jótékony cél mellett a Jamaika zenei kultúrájának magyarországi ünnepe lesz ez és az elötte való tisztelgés jegyében felvonultat mindent, amit ez a kis karibi ország az egyetemes zenének adott, ami abból hazánkba is eljutott és követésre talált.
Az elsõ osztályú szórakoztatás, és a magas szintû zenei nívó melett a szociális felelõsségvállalás és a közös segítségnyújtás áll az est középpontjában. A jótékony cél érdekében - gázsijukról lemondva - most Magyarország legnevesebb reggae zenekarai, elõadói és soundsystemei fogtak össze, hogy egy felejthetetlen éjszakát varázsoljanak Budapestre.
Fellépnek:
LADÁNYBENE 27, BUDAPEST RIDDIM, PASO TRADITIONAL SKA SPECIAL, RIDDIM COLONY, KNOTTY HEADZ, ROOTS KOMPAKT, IRIE-I, THE BONAFIDE, LOVE ALLIANCE, SABABA SOUND, IRIE MAFFIA SOUNDSYSTEM, TRIBE OF JUDAH SOUNDSYSTEM, CAPTAIN MIDNITE, MR. SKUNK, SELEKTA MATIC, ÁFONYA, SOUND SISTAZ, SELEKTA SUN, I-RATION, SOLOMON, DR ANALÓG, SELEKTA ZILIO, GONNOK,
vizuál: FULL LOGIC,
Az este mûsorvezetõje: MC KEMON

www.helpjamaica.blog.hu,
www.myspace.com/helpjamaica
www.helpjamaica.org
www.a38.hu

----------------------------------


JAMAICA ’99 – Kiállítás Százhalombattán

Ezzel a címmel nyílik június 19-én 19 órakor Százhalombattán a Barátság Mûvelõdési Központban két fotós barátunk, Cserkúti György és Pataki Zsolt kiállítása. A tárlaton látható képek a Ladánybene 27 zenekar 1999-es jamaicai kõrútja során készültek. A gyönyörû tájképek mellett a jamaicai emberek hétköznapi életébe is bepillantást nyerhetünk Gyuri és Buju fotóinak segítségével!
A kiállítás megnyitóján néhány dal erejéig akusztikus mûsorunkkal mi (LB27) is közremûködünk. A kiállítás a Reggae Camp alatt is megtekinthetõ lesz, de azért érdemes a megnyitóra is ellátogatni!
Ezúton is köszönjük Cserkúti Gyuri, Pataky Zsolti nagyszerû képeit és a felejthetetlen szórakozásokat Montego Bay-ben, illetve Kicikudisz Alexandrának és a Mûvelõdési Központ vezetõinek segítségét, hogy ez a kiállítás létrejöhessen!

-----------------------------


SKATALITES KONCERT A TV-BEN!!!

A Magyar 1 nézhetõ TV csatorna az A38-on készített koncertfelvételekbõl nagyszerû sorozatot indított, így aztán a jó zenék azért el tudnak jutni mindenkihez. Éljen!
Június 11. 23:40., Koncertek az A38-as hajón, Színpadon a SKATALITES!!! (2007-es felvétel)
Tessék felvenni, megnézni!


További LB27 koncertek:

Június 12. Budapest, A38, Help Jamaica!
Június 20. Mosonmagyaróvár, Voluta Fesztivál,
Június 21. Kazincbarcika, IX. Borsodi Mûvészeti Fesztivál,
Június 25. Budapest, Zöld Pardon,
Június 28. Gyõrszentiván, Szentiváni Nyári Fesztivál,
Július 3. Kóka, Coop Áruház parkoló,
Július 10. Karcag, Coop Áruház parkoló,
Július 16. Baja – EFOTT…

Maximum Respect!

TB&LB27 Family

www.lb27.hu
http://www.myspace.com/lbreggaecamp
http://www.myspace.com/lb27reggaeband


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.