Rendőrségi hírek Vas megyéből 2009.09.30.

droszler | 2009. szeptember 30 11:45:15 | körmendi hírek |
Tegnap este a mentõsök jelezték, hogy Szombathelyen, a Pázmány P. körúton egy férfit leütöttek. A kiérkezõ rendõrök szemlét tartottak, adatgyûjtésük során egy szombathelyi férfi került látókörükbe, aki a buszváró elõtt, a járdán tettleg bántalmazta a másik helybeli férfit. Az elkövetõt garázdaság miatt elõállították és kihallgatták.

Tegnap délelõtt Sárváron, a kórházban jelentkezett ellátásra egy csényei nõ. Kiderült, hogy még hétfõn délután a város belterületén kerékpározott, a Nádasdy utcából a Kató köz felé, amikor egy ismeretlen jármû elsodorta, amitõl leesett a biciklirõl. A gépkocsi vezetõje megállás nélkül elhagyta a helyszínt, a nõ viszont könnyebben megsérült.

Tegnap délután Káldon igazoltattak egy gógánfai nõt, akirõl kiderült, hogy a Vas Megyei Bíróság már kereste. A Sárvári Rendõrkapitányságra elõállították.

Tegnap délután a mentõsök jelezték, hogy Sárváron, a Gyöngyös-pataknál sérüléses baleset történt. Egy helybeli férfi a Nádasdy utca közelében egy réten quadozott, majd ennek során a jármûrõl leesett és súlyos sérülést szenvedett. Az ügyben szabálysértési eljárás indult.

Éjfélkor érkezett a bejelentés a Körmendi Rendõrkapitányságra, hogy az egyik lakásban a fürdõszobában holtan találtak egy 65 éves nõt. A helyszínen kiderült, hogy az idõs nõ feltehetõen fürdés közben megcsúszott, fejét beütötte, és feltehetõen, miután a vízzel teli fürdõkádba arccal beesett, megfulladt.

VAS MRFK


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.