Rendőrségi hírek Vas megyéből 2009.11.13.

droszler | 2009. november 13 16:39:34 | körmendi hírek |
Tegnap délelõtt az egyik szombathelyi nagyáruházból értesítették a rendõrséget, hogy két fiatalkorú fizetés nélkül akart távozni, miután kozmetikai cikkeket és édességeket találtak náluk. Ha sikerül nekik tettük, akkor kb. 73 ezer forint kárt okoztak volna. Elõállították õket.

Tegnap délután Szombathelyen, a Szinese majornál történt falopás. A bekerített területrõl dróthálófelhúzás után negyven darab szerb lucot, tíz darab konkolor jegenyét, tizenhét darab norman és három darab duglas fajtájú fenyõfát vágtak ki és loptak el ismeretlenek. A kár kb. 300 ezer forint, az ügyben büntetõeljárás indult.

Tegnap délután Szombathelyen, a Rumi út és a 86-os számú fõút keresztezõdésében történt baleset. Tataházi lakos vezette azt a Ford Transitot, amely a Rumi úton haladt. A fõút keresztezõdéséhez érve balra kanyarodott, de ütközött a szembõl érkezõ borsodnádasdi segédmotorossal, aki emiatt súlyos lábtörést szenvedett.

Tegnap este Gencsapátiban, a Berzsenyi D. utcában állt az a személyautó, melynek ablakát ismeretlen betörte. Az utastérben hagyott táskát vitte el, melyben okmányok és 70 ezer forint készpénz volt.

Tegnap délután a 84-es fõúton, Rábapaty térségében haladt egy skodás, amikor az elõtte lassító német felségjelû autónak ütközött. A külföldi renaultos könnyebben megsérült.

Tegnap délután a sértett személyesen bejelentette a sárvári rendõrségre, hogy a vasútállomás kerékpártárolójából ismeretlen ellopta MTB kerékpárját, melynek értéke kb. 24 ezer forint. A sárvári járõrök az este folyamán a Laktanya utcában igazoltattak egy gyerekkorút, aki a fenti kerékpárt gyalogosan tolta. Elmondta, hogy nemrég ezt úgy kapta. A rendõrök a jármûvet lefoglalták, és büntetõeljárás során megkezdték az adatgyûjtést.

Tegnap éjjel szemtanú jelezte a rendõrségre, miszerint Egyházasrádócon, a vasútállomás közeli vasúti átjárónál egy személy fekszik a földön. A kiérkezõ járõrök igazoltatni próbálták az egyházasrádóci lakost, aki, mint kiderült, ittasságánál fogva többször elesett és arcán sérülések keletkeztek. A járõrök biztonsági intézkedés keretében mentõt hívtak hozzá, mely a körmendi kórházba szállította.

Tegnap délután Vasváron, a Gyõrvári utcában történt baleset. Zalaegerszegi autós haladt a Gyár utcában, amikor a keresztezõdésben ütközött a védett úton érkezõ, helybeli segédmotorossal, aki
súlyosan megsérült.

VAS MRFK


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.