A Harlem Globetrotterst is megjáró irányítót igazolt a Salgótarján

droszler | 2010. január 28 10:37:07 | kosárlabda |
Elsõ ránézésre kitûnõ játékossal erõsítette meg a keretét a Salgótarjáni KSE férfi élvonalbeli kosárlabdacsapata, amely szerzõdtette az amerikai Eddy Barlow-t.

Az egy gyõzelemmel és 14 vereséggel a tabella 15. helyén álló tarjáni klubnak égetõ szüksége van az irányítóra, egy olyan kosarasra, aki összefogja a csapatot, fazont szab a játéknak, s a kritikus pillanatokban jól dönt. Így került a gárdához a 29 éves, 185 centiméteres karmester, aki játszott már többek között az izraeli, az ukrán és a német élvonalban is. Sõt egy évet a Harlem Globetrottersnél húzott le, amelyben köztudomásúan nagyon jól kell tudni trükközni és varázsolni a labdával.

„Barlow a múlt héten jött, de még várjuk a játékengedélyét, amely reményeink szerint hamarosan megérkezik, és akkor a Körmend elleni, szombati bajnokin bemutatkozhat – mondta az új légiósról Walke Károly vezetõedzõ. – Remekül bontja meg az ellenfél védelmét, s ebbõl nemcsak dobni akar és tud, hanem remekül osztogat, kiválóan lát is a pályán. Rendkívül gyors és technikás játékos, sokat várunk tõle."

Forrás: NSO


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.