Németh Attila: még lett volna dolgom Körmenden

droszler | 2010. március 03 21:16:15 | körmendi hírek |
Németh Attila: még lett volna dolgom Körmenden

27 év munkáját teszem mérlegre a napokban, ennyi idõt töltöttem a körmendiek gyógyításával. Orvosi tevékenységem legnagyobb részét ebben a városban töltöttem, Körmendet vallottam az otthonomnak; mindig a körmendiek érdeke, mindig a helyiek gyógyulása volt számomra a legfontosabb. Nem önszántamból hagyom el most sem õket, lett volna még dolgom.

Köszönöm azokat a marasztaló, illetve elismerõ szavakat melyek írásban és szóban elhangzottak. Köszönöm akik szakmai munkámra még igényt tartottak volna, amellyel sokan a kényszerû távozásom szakmai eredményeit értékelték.. Én is így érzek: egy kiváló csapatban dolgozva, egy jó „kis” kórházat építettünk. Külön köszönöm a betegek ragaszkodását, és tudniuk kell: ha tehetném, maradnék. Mindent megpróbáltam. Lemondtam az ügyvezetõi pozíciómról, lemondtam a tulajdonrészemrõl, hiszen elsõsorban mindig is sebész fõorvos voltam, ezt a munkát szerettem volna folytatni. Soha nem hagytam volna cserben azokat, akik számítottak rám.

Nem önszántamból hagyom el a körmendieket, hiszen ma már egy vagyok közülük. A mi kórházunkban, a mi orvosaink gyógyították a mi közösségünk tagjait. Lenne még dolgom – de mivel nem kaptam esélyt arra, hogy ezt a munkát folytassam, mivel a város vezetése-minden ellenkezõ hiresztelés ellenére a gyógyító munkában sem számít rám, ragaszkodik a távozásomhoz, így már csak annyit tehetek, hogy tiszta szívvel kívánok eredményes munkát és jó egészséget a körmendieknek.


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.