Módosul a GYSEV vonatpótló buszainak menetrendje

droszler | 2010. április 16 19:19:27 | körmendi hírek |
Az utasok észrevételeit méltányolva a GYSEV átdolgozza a vonatpótló autóbuszok közlekedtetésének rendjét a korszerûsítés miatt átépítés alatt álló Sopron-Szombathely-Szentgotthárd vasútvonalon – közölte pénteken a vasúttársaság.

Április eleje óta a munkálatokkal együtt járó vágányzár miatt, vonatok helyett vonatpótló buszok közlekednek Sopron és Szombathely, valamint Körmend és Szentgotthárd között, az utóbbi vonalszakaszon azonban csak meghatározott napokon, a kora reggeli, illetve a késõ esti órákban szállították az utasokat az autóbuszok. Az április 1-jén indult, június 3-ig tartó vágányzár elsõ két hetének tapasztalatait, a személyforgalomra gyakorolt hatását elemezték Sopronban a GYSEV, a Vasi Volán és az építést végzõ kivitelezõk képviselõi – áll a közleményben.

Arra kérik az érintetteket, hogy figyeljék a hirdetményeket, illetve utazás megkezdése elõtt a társaság internetes honlapján, www.gysev.hu , illetve információs vonalukon a 99/517-212-es telefonszámon tájékozódjanak a vonatpótló autóbuszok indulási idejérõl.

A 41,3 milliárdos uniós támogatással végrehajtott, 48 milliárd forint összköltségû fejlesztés keretében a Szombathely-Szentgotthárd vonal teljes rekonstrukciója, és a Sopron-Szombathely vonal korábban elkezdett rekonstrukciós munkáinak befejezése valósul meg, összesen mintegy 110 kilométernyi hosszon.

MNO - BL


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.