Megújulva

droszler | 2003. május 21 21:59:56 | honlapunk |
Rendszeres látogatóink néhány hete részesei lehettek az átalakulásnak, melyet hosszabb időn keresztül folytatott - vitáktól sem mentes - munka előzött meg.
Úgy vélem nem csak a "kinézet" változott. A régi főoldalról több "téma" a háttérbe került, de ezzel javult az áttekinthetőség (még ha ezzel nem is elégedett mindenki :-))).
Jelentős változás az önkormányzati oldalakban következett be. Bár egy évet "kaptunk" a munkára, a jelentős részét négy hónap alatt sikerült megoldani. Ma már elérhetők 1999-től (!) a képviselőtestület üléseinek jegyzőkönyvei és a jelenleg hatályos rendeletek is letölthetők. Szeretnénk elérhetővé tenni mindazon információkat, amelyekre a Városházát felkeresőknek hatósági, szociális illetve adóigazgatási ügyintézés során szükségük lehet.
Tovább szeretnénk bővíteni azt az információs bázist, amely a városban élőket hozza közelebb egymáshoz, illetve megismerteti a távolabb élőkkel. Ezért határoztuk el, hogy "netre" tesszük a 2000-ben kiadott Civil Kalauz frissített, aktualizált változatát.
Folyamatosan nő a látogatottság és a letöltött oldalak száma is. Az utolsó négy hónap adatai szerint naponta 250-300 látogató 1.000-1.200 oldalt néz meg.
Jóleső érzés amikor nem csak a "helyi" írott sajtóban, hanem egy országos és már színes újságban is arról olvashatunk, hogy körmend.hu.
A honlapon néhány téma biztos siker, kosárlabda és önkormányzat, bár ez a hozzászólásokból is jól látható.
A képgaléria is folyamatosan bővül, amatőr és profi kollégáktól a kezdetektől sok segítséget kapok, kapunk, melyet ezúton szeretnék nyilvánosan is mindenkinek megköszönni és a kosárlabda csapatnál beváltakkal befejezni: Hajrá Körmend!

Mindenkinek jó böngészést kívánok Körmend város honlapján.
(a szerkesztő)


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.