Felhívás civil szervezetek részére

droszler | 2010. június 29 11:10:09 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
Felhívás Civil Szervezetek részére

Körmend Város Önkormányzata az Államreform Operatív Program pályázati kiírásán támogatást nyert „Körmend Város Önkormányzatának szervezetfejlesztése a hatékonyság javítása érdekében” (ÁROP-1.A.2/A.-2008-0236) címmel benyújtott pályázatával.
A fejlesztések részét képezi, hogy szorosabb, és közvetlenebb kapcsolatot próbál az Önkormányzat a civil szervezetekkel kiépíteni. Ennek részeként kialakításra került egy önálló honlap Körmendi Civilek elnevezéssel, melynek elérhetõsége http://civil.kormend.hu
Az oldalon hírek, információk, pályázati lehetõségek, programok, a civil szervezetek számára hasznos linkek találhatók. Ugyancsak megtalálható a város honlapján is közzétett civiltár, ami a körmendi civil szervezetek fontosabb adatait, elérhetõségeit, és tevékenységük ismertetését tartalmazza. Sok esetben ezekben jelentõs változás következett be, melyek frissítése – a szervezetek jelzésének hiányában – nem következett be. Szeretnénk felkérni a szervezeteket, hogy frissítsék ezeket, melyre két lehetõséget kínálunk:

1. E-mail-ben jelezve az igényt Dröszler Ferencnél (droszler@kormend.hu), a szervezet képviselõje önálló szerkesztési lehetõséget kap szervezetük adattartalmainak kezeléséhez, illetve lehetõséget a róluk szóló hírek, információk, programok felviteléhez, fórumok kialakításához stb. Ennek technikai részleteirõl a válasz e-mailben kap tájékoztatást az érdeklõdõ.

2. A változásokat Dröszler Ferenchez (droszler@kormend.hu) e-mailben eljuttatva az adatok aktualizálásra kerülnek.

Javasoljuk az elsõ változat igénybevételét, hisz ez sokkal bõvebb lehetõséget kínál a szervezetek számára. A lehetõség természetesen a Civiltárban nem szereplõ, de mûködõ szervezetek számára is nyitva áll az ismertetett formában. A szervezeteket érintõ, érdeklõ ügyekben a fórumon keresztül, illetve a civil@kormend.hu e-mail címen keresztül közvetlenül az Önkormányzathoz is lehet fordulni



Körmend, 2010. június 28.

Gombásné Nardai Ibolya
jegyzõi feladatokkal megbízott aljegyzõ
sk.



Kattintson a képere !

Kattintson a képere !


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.