A Városi Fúvószenekar Egyesület felhívása

droszler | 2010. július 20 20:28:09 | körmendi hírek |
Kattintson a képere !
KEDVES KULTÚRA-BARÁTOK!


2010-ben már több, nagy sikerû koncertet adott a Városi Fúvószenekar Egyesület Körmenden, legutóbb június 19-én, a Szent Iván éji rendezvényen. Az évszázados múlttal rendelkezõ zenekar 2006-ban gyakorlatilag a semmibõl állt össze újra, a talpraállás a jelentõs anyagi problémák mellett is látványos volt, a közönség körében egyre népszerûbb a lelkes kis csapat.

A zenészek életében óriási dolog koncertet adni, és fontos mérföldkõ lemezt készíteni. A körmendi fúvósok júliusi koncertje azért is jelentõs volt, mert ez a kettõ találkozott, a koncerten felvétel készült, amit a zenekar elsõ CD felvételeként pályázati forrásból szeretett volna kiadni. Idõközben kiderült, hogy erre a forrásra sajnos nem alapozhatnak, saját erõbõl pedig nem tudja a sokszorosítás költségét viselni az Egyesület.

Morvay András karnagy, és az egyesület elnöke, Dr. Kovács Gyula Attila más megoldást keresett, s ebben Hegedüs László, az ALTERRÁBA szervezõje sietett a zenekar segítségére, fellépési lehetõséget kínálva nekik 2010. július 24-én, szombaton 11 órára. A zenekar ragaszkodik ahhoz a hagyományhoz, hogy az itthoni fellépéseken nem szednek belépõjegyet, de arra kérik a közönséget, s mindenkit, akinek módjában áll, járuljon hozzá a lemez létrehozásának költségeihez.

A felajánlott összegeket a koncert idején a fesztiválsátorban kihelyezett adomány urnába várja a Zenekar, de a Tourinform Irodában Vörös Évát is bármikor lehet keresni a támogatással kapcsolatban.

A CD megjelenését 5 000 Ft-nál magasabb összeggel támogatók természetesen tisztelet-példányt kapnak, és felkerülnek a lemezborítóra, mint támogatók!

Tisztelettel és köszönettel, ezúttal zene-barátként is

Vörös Éva
kulturális menedzser
Körmendi Kulturális Központ
94/410-107
20/460-16-72


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.