Világsztárok Veszprémben

droszler | 2010. július 23 18:30:01 | kultúra |
Világsztárok Veszprémben

A hagyomány 2010-ben is folytatódik: Veszprém városa az E.ON támogatásával július 29. és augusztus 1. között ismét otthont ad a Veszprémi Ünnepi Játékoknak, mely amellett, hogy az ország legjelentõsebb öt vidéki fesztiváljának egyike, sokak szerint mind közül a legkülönlegesebb, legvarázslatosabb hangulatú kulturális rendezvénysorozat.

Ahogyan a korábbi években, a fesztivál látogatóinak idén is különbözõ stílusokon átívelõ, minõségi zenei élményben lesz része, hiszen a fellépõk ízig-vérig zenészek és fantasztikus elõadók. Eljön Chick Corea, a legendás amerikai jazz-zongorista, együtt szerepel José Cura argentin tenor és a világhírû magyar operaénekesnõ, Komlósi Ildikó; fellép az amerikai funky zenekar, a The Earth Wind & Fire Experience, míg a sort Khaled, a pop-, és elektronikus zenével egyesített rai stílus egyik legismertebb elõadója zárja.

Az E.ON a kezdetektõl támogatja a Veszprémi Ünnepi Játékokat. Az utóbbi évek gazdasági válsága nehéz helyzetbe hozta a kulturális élet szereplõit, szervezõit és támogatóit egyaránt. Ennek ellenére, az E.ON kitart hosszú távú elkötelezettsége mellett, hiszen kiemelten fontos, hogy kultúra támogatásának gyakorlata fennmaradjon.

A fesztivál programja:
Július 29. – Chick Corea Freedom Band
Július 30. – Egy este José Curával és Komlósi Ildikóval
Július 31. – The Earth Wind & Fire Experience
Augusztus 1. - Khaled

További információért kattintson ide! >>

www.egyperces.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.