20 éves az Irigy Hónaljmirigy

droszler | 2010. december 09 19:17:19 | kultúra |
Kiadatlan dalokkal, hatalmas meglepetésekkel készülnek a születésnapi bulira.

Az Irigy Hónaljmirigy nagyszabású születésnapi bulit szervez 2010. december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.
Idén húsz éves zenekar - három év kihagyás után - látványos, zenei humorban bõvelkedõ koncerttel búcsúztatja az idei évet. A közel három órás koncert felöleli az elmúlt húsz esztendõ legnagyobb és legsikeresebb dalait. A buli bõvelkedik meglepetésekben, az óriási, több emeletes torta formájú színpad elemei süllyednek, forognak, ahogy azt még más elõadónál nem láthattuk.
Az Irigy Hónaljmirigy 20 év alatt 10 nagylemezt adott ki, ebbõl mind a 10 platina-, és aranylemez lett!
A mirigyes fiúk a rajongóknak több akcióval is kedveskedtek. Meghirdették az Én Megamirigy castingot, amelyre jól éneklõ fiatalokat vártak. A legjobb 20 énekes együtt léphet fel a nyolc kannal a december végi koncerten. Következõ meglepetésként összeválogatták 20 év 10 kedvence címû albumukat, amelyen még kiadatlan felvételek is találhatók.

A lemez mellett megjelent a zenekar életét átívelõ könyv is: „A barátság receptje 8 személyre!! címmel, amelyben a nyolc Mirigy felidézi a régi idõket, elmesélik a kulisszatitkokat, és a koncertek fanyar-édes pillanataiba is engednek betekinteni.

És, hogy mi a titok, így vallanak errõl:

„Vegyél nyolc különbözõ fazonú srácot a kilencvenes évek elejérõl, akik imádnak zenélni, és lételemük az ökörködés. Hozd õket össze, adj nekik valami idétlen nevet, majd a létrejött speciális keveréket fûszerezd meg a szórakoztatás iránti elkötelezettséggel meg némi szerencsével, és máris kész a recept.”

A többi titok 2010. december 29-én, este 8-tól fog kiderülni a Papp László Budapest Sportarénában.



Egyéb információ: www.mirigy.hu


Lakossági kapcsolatok

központi e- mail: kormend[kukac]kormend.hu
központi telefonszám: 94/592-900
fax: 94/410-623
cím:
Körmendi Közös Önkormányzati hivatal,
9900 Körmend, Szabadság tér 7.